Відкрита лекція д.е.н., доцента кафедри економічної теорії Бутенко В.М.

30 серпня 2023 року

   У відповідності до виконання наказу ректора «Про підвищення якості навчання в НУБіП України» та згідно затвердженого графіку проведення відкритих лекційних занять 30.08.2023 р. відбулася відкрита лекція д.е.н., доцента кафедри економічної теорії Бутенко Віри Михайлівни з дисципліни «Економікс» у здобувачів вищої освіти першого (бакалаврського) рівня, які навчаються за ОПП «Фінанси і кредит» зі спеціальності 072 Фінанси, банківська справа та страхування.
   На лекції розглядалися питання попиту, пропозиції та їх взаємодія.


   Відкриту лекцію відвідали викладачі факультету аграрного менеджменту: заступник декана факультету аграрного менеджменту к.е.н., доцент Карпенко Лариса Федорівна, завідувач кафедри економічної теорії д.е.н., професор Талавиря Микола Петрович, доцент кафедри, к.е.н. Власенко Юрій Григорович, доцент кафедри, к.е.н. Болгарова Наталя Костянтинівна, доцент кафедри, к.е.н. Пащенко Оксана Василівна, к.е.н., доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності Тюріна А.А.

   На початку лекції лектор наголосила на важливості теми, оскільки розуміння сутності попиту, пропозиції та процесу формування ринкової рівноваги є базою для вивчення всіх наступних тем дисципліни.
Лектор для наочності використовувала презентацію та для кращого розуміння навчального матеріалу наводила приклади з практики.
   Під час обговорення відкритої лекції на кафедрі усі присутні на даному заході відзначили, що заняття проведено на високому науковому та навчально-методичному рівні.
   Лекція проводилася згідно навчального плану, з дотриманням логічного зв’язку із попереднім навчальним матеріалом та змістом споріднених дисциплін. Присутні також відмітили високий науковий рівень володіння лектором матеріалом дисципліни, уміння зацікавити та активізувати роботу студентів.
   Матеріал лекції було викладено послідовно, логічно, зрозуміло та доступно для здобувачів вищої освіти. Спостерігався зв'язок теорії з практикою, підтримувався контакт з аудиторією.
   Незважаючи на літню спеку, загальний настрій і атмосфера на лекції були позитивними. У своїх відгуках студенти відзначили, що їм дуже сподобалось проведене лекційне заняття, а це є одним із найважливіших критеріїв оцінки роботи викладача.

Колектив кафедри економічної теорії

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook