Андрій Дуда – майбутній експерт з біржової торгівлі

30 липня 2023 року
  • Доброго дня, Андрію! Чому обрали спеціальність «Підприємництво та торгівля»?

Прагну навчатися в Національному університеті біоресурсів і природокористування України на програмі зі спеціальності «Підприємництво, торгівля та біржова діяльність». Я дуже зацікавлений у тому, щоб будувати успішну кар’єру у сфері підприємницької діяльності, тому я прагну навчатися саме у вашому закладі, який готує компетентних спеціалістів у даній галузі.
  Завершуючи навчання в Хотівському академічному ліцеї імені Левка Лук’яненка, я поглиблено вивчав предмети, що є важливими для мене як для майбутнього спеціаліста у сфері підприємницької діяльності. Я був зацікавлений у таких предметах, як математика, історія, українська мова, англійська мова, географія. Також завжди цікавився дисциплінами, які не входять у шкільну програму. Зокрема, мене цікавили такі напрямки, як основи бізнесу, біржова діяльність, організація та управління бізнесом тощо.

  • Чим захоплюєтесь окрім навчання?

— Я активно займаюся спортом, особливо люблю велоспорт та плавання, адже вважаю, що ведення активного способу життя допомагає в концентрації уваги, а також це прекрасний спосіб підтримувати себе в тонусі. До того ж, я брав участь у змаганнях із плавання, і це допомогло мені розвинути такі якості, як наполегливість і цілеспрямованість, які є дуже важливими для спеціалістів у сфері торгівлі та підприємництва.
  Я постійно розвиваю свої навички володіння англійською мовою, яка у рамках сьогодення є міжнародною мовою спілкування, тому постійний розвиток в сфері розмовної та професійної англійської мови є необхідним для успішної кар’єри і презентування себе як спеціаліста високого рівня.

  • Яку мету ставите перед собою після отримання знань та диплому у обраній сфері?

— Моєю ціллю є здобуття професії спеціаліста з біржових операцій або керівника великого бізнесу, адже ці спеціалізації є перспективними, актуальними та цікавими для мене. На мою думку, успішний спеціаліст у сфері підприємницької діяльності має бути уважним до деталей, мати аналітичні здібності, працювати з великими обсягами даних і бути здатним до ризиків, і це саме ті якості, які мені притаманні. Також мене цікавить робота в команді і участь у наукових, громадських і професійних заходах, що організовує ваш університет, і разом з цим розвиток комунікативних навичок, що є важливим аспектом у будь-якій професії, а у сфері торгівлі це передбачає розширення кола спілкування і роботу в команді. До того ж, участь у цих видах діяльності допоможуть мені на шляху особистісного зростання і розвитку лідерських якостей.
  Я завжди хотів працювати у сфері підприємницької діяльності і впевнений, що Ваш університет може допомогти мені здійснити свою мрію. Від навчання на даній освітній програмі я очікую отримання сучасної та професійної бази знань і досвід її опрацювання на практиці. Після закінчення навчання я маю намір працювати асистентом керівника великого бізнесу для подальшого розвитку кар’єри в даній галузі.
  Я розумію, що навчання за вибраною мною освітньою програмою є непростим завданням і потребує високого рівня знань та практичних навичок, однак я переконаний, що завдяки моїй цілеспрямованості і рішучості, я зможу протистояти будь-яким перешкодам та досягнути значних успіхів на шляху до своєї мрії. Я впевнений, що завдяки даній навчальній програмі я отримаю максимум знань і навичок, що допоможуть мені у розвитку себе як професіонала своєї справи.

Розмову вела доцент кафедри
організації підприємництва та біржової діяльності
Анастасія КИРИЧЕНКО

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook