Ректорат: старт вступної кампанії, підготовка до нового навчального року та допомога Херсонщині

26 червня 2023 року
  26 червня 2023 року під головуванням Станіслава Ніколаєнка відбулося засідання ректорату, присвячене плануванню поточної діяльності.

  Проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша проінформував про візит до Херсона та передачу гуманітарної допомоги, збір на яку тривав минулі два тижня. Допомога була адресною, доставили саме те, що найбільше потребують мешканці краю. Університету переданий в повному обсязі тираж ювілейної книги. Ректором створена спеціальна комісія з дослідження історії університету, яка вивчить детально архівні документи та внесе пропозиції щодо уточнення історичних даних.

  Відповідальний секретар приймальної комісії Сергій Ковалевський закцентував на термінах вступної кампанії та запевнив у готовності приймальної комісії до прийому абітурієнтів.
  Начальник відділу кадрів Сергій Грищенко доповів про упорядкування справ в студентському відділу кадрів.

  Заступник голови Сенату Студентської організації Олександра Калініченко проінформувала про ініціативу провести науково-практичну конференцію, присвячену діяльності органів студентського самоврядування в період воєнного стану. Методичну допомогу доручено надати гуманітарно-педагогічному факультету.

  Проректор з наукової роботи та інноваційної діяльності Вадим Кондратюк закцентував на заслуховуванні звітів про наукову роботу підрозділів університету. В фокусі – випуск наукових журналів, які планують до включення в міжнародні науко метричні бази. В навчально-дослідних господарствах триває підготовка до збору врожаю.

  Директор студмістечка Сергій Стецюк проінформував про ситуацію в кампусі, часткове виселення випускників, які отримали документи про освіту. Триває впорядкування кімнат для поселення першокурсників.
  Начальник військово-мобілізаційного підрозділу та співпраці зі Збройними Силами України Геннадій Ржевський доповів про хід постановки студентів на військовий облік та процедуру підписання обхідних листів випускникам.

  Начальник відділу координації діяльності відокремлених підрозділів та заочного навчання Олександр Санченко закцентував на старті вступної кампанії 30 червня.
  Директор благодійного фонду «Голосіївська ініціатива 2020» Євген Томін доповів про формування звіту про використання надходжень на допомогу Херсонщині.

  Заступник головного бухгалтера Ольга Олійник проінформувала про стан з фінансами, минулого тижня нарахована та виплачена академічна стипендія студентам.
  Завідувач кафедри військової підготовки Валерій Шевчук доповів про завершення навчання курсантів та вручення їм дипломів. Також розпочинаються навчальні військові збори.

  Проректор з науково-педагогічної роботи, міжнародної діяльності та розвитку Вадим Ткачук проінформував про продовження участі науково-педагогічних працівників та аспірантів в проєктах UNIgreen і EUgreen, навчання іноземних громадян на підготовчому відділенні. На контролі витрачання коштів на відпускні.

 

  Проректор з навчально-науково-виробничих питань та адміністративно-господарської діяльності Валерій Іщенко зупинився на ремонтних роботах в навчальному корпусі №1, необхідності впорядкування паркувальної зони біля гуртожитку №12.

  Проректор з науково-педагогічної роботи Василь Шинкарук доповів про перебіг ліквідації академічної заборгованості, вручення документів про освіту випускникам бакалаврату. На базі університету відбудеться складання ЄВІ та ЄФВВ для вступників до магістратурі. З друку виходять каталоги навчальних планів.

 

  Підбиваючи підсумки, ректор Станіслав Ніколаєнко дав ряд доручень. Василю Шинкаруку – організоване завершення навчального року, підготовка проекту рішення серпневої вченої ради. Сергію Кваші – відзначення Дня Конституції України. Валерію Іщенку – підготовка і формування комісії з перевірки готовності навчальних корпусів та гуртожитків до нового навчального року. Вадиму Кондратюку – технічна готовність лабораторій до освітнього та наукового процесу. Оксані Барановській – сформувати порядок денний та забезпечити проведення наради з планування 29 червня. Також планується виїзд до Боярської лісової дослідної станції, де буде презентовано нові ділянки посівного матеріалу та лабораторія з розділу туш тварин, створеної за сприяння FAO.

  Ректорат розглянув й інші питання життєдіяльності університету.

Пресслужба
 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook