Засідання навчально-методичної ради

19 червня 2023, 13:00
Корпус №3, ауд. 213

  Засідання навчально-методичної ради університету відбудеться 19 червня 2023 року о 1300 в аудиторії 213 навчального корпусу №3.

Порядок денний

1. Про результати освітнього процесу та плани на новий 2023-24 навчальний рік (доповідає - Шинкарук В.Д.).

2. Про рекомендацію до затвердження вченою радою університету кандидатур на призначення іменних стипендій на 2023-2024 н.р. (доповідає - Рудик Я.М.).

3. Про розгляд та затвердження «Положення про систему забезпечення якості освітньої діяльності та якості вищої освіти в національному університеті біоресурсів і природокористування України» (доповідає - Слива Ю.В.).

4. Про можливість створення кафедри Громадського здоров’я та нутриціології (доповідає - Баль-Прилипко Л.В.).

5. Про зміну гарантів освітніх програм (доповідає - Коломієць Ю.В.).

6. Про створення екзаменаційної комісії для проведення атестації випускників ОС «Магістр» за спеціальністю 205 «Лісове господарство» денної та заочної форм навчання (доповідає - Домашковець Г.С.).

7. Про створення нової освітньо-професійної програми «Управління інноваційною та консалтинговою діяльністю» спеціальності 073 «Менеджмент» за рахунок скорочення ОПП «Управління інноваційною діяльністю» та ОПП «Дорадництво» (доповідач – Мікіцей Т.Д.)

8. Про започаткування підготовки здобувачів фахової передвищої освіти за спеціальністю 126 «Інформаційні системи та технології» з ліцензованим обсягом 50 осіб у ВСП НУБіП України "Рівненський фаховий коледж" (доповідає - Санченко О.В.).

9. Про зміну голови ЕК зі спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» у Бережанському ФК (доповідає - Санченко О.В.).

10. Про розгляд та рекомендацію до друку навчальної літератури (доповідає – Касаткін Д.Ю.)

11. Різне

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook