Всеукраїнський семінар «Особливості роботи бібліотек ЗВО в умовах війни», присвячений 125-річчю НУБіП України

5 червня 2023 року

02 червня 2023 року центральна міська бібліотека імені Олександра Духновича щиро зустрічала делегацію бібліотечних працівників закладів вищої освіти, учасників Всеукраїнського семінару «Особливості роботи бібліотек ЗВО в умовах війни», присвяченого 125-річчю НУБіП України, який проводився на базі ВСП "Мукачівський фаховий коледж НУБіП України".

Для колег директорка ЦБС Мирослава Хруник провела оглядову екскурсію відділами бібліотеки ім. Олександра Духновича. Також бібліотекарі завітали і в літературно-мистецький музей, де відбулася зустріч з Євгеном Федівим, Почесним громадянином міста Мукачева, Головою ради почесних громадян. Євген Теодорович презентував присутнім книгу "Почесні громадяни Мукачева. Дорогами випробувань - до успіху і щасливої долі", розказав про діяльність ради почесних громадян Мукачева, ознайомив з окремими документами, зокрема з "Морально-етичним кодексом мукачівця", розповів про Почесних громадян Мукачева, які відомі й шановані не лише в рідному місті, але й далеко за його межами.

В читальній залі книгозбірні на гостей чекала ще одна зустріч з Мирославом Дочинцем, письменником, журналістом, видавцем, Лауреатом премії імені Тараса Григоровича Шевченка, Почесним громадянином міста Мукачева. Спілкування відбулося в невимушеній, духовно-інтелектуальній атмосфері.

 

Гості не оминули й Мукачівську міську бібліотеку для дітей, де заступник директора ЦБС Олена Дьордь познайомила гостей із відділами й діяльністю бібліотеки.

Оргкомітет

 


Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook