Гурток «Основи програмування та ІТ» для майбутніх абітурієнтів

Робота гуртка

 

Останні події

 

Гурток створений відповідно наказу №16 від 04.10.2022 і в 2023 році продовжив свою роботу.

Заняття у гуртку проводилися з використанням сучасних технологій для дістанційнї освіти. На заняттях розглядалися способи вирішення різноманітних за складністю алгоритмічних задач від зовсім простих до таких, що потребують певного рівня кмітливості.  

Одним із напрямків діяльності гуртка була підготовка до участі у міжнародній олімпіаді ICPC для школярів. Тому темами занять були не лише теоретичні відомості, а й практичні задачи, взяті з минулих олімпіадних завдань.

 

В ІАЛ НУБіП України 18.10.2022  відбулось чергове заняття  наукового гуртка «Основи програмування та ІТ» для учнів старших класів (керівник гуртка   ст. викладач кафедри комп’ютерних наук  Міловідов Ю. О.)

Звіт Звіт про діяльність гуртка у 2018-2019 н.р.

 

В ІАЛ НУБіП України 22.12.2021 в відбулось чергове заняття наукового гуртка «Основи програмування та ІТ» для учнів старших класів (керівник гуртка ст. викладач кафедри комп’ютерних наук  Міловідов Ю. О.)

Звіт Звіт про діяльність гуртка у 2018-2019 н.р.

29 вересня 2021р в Ірпінському академічному ліцеї НУБіП України відбулося онлайн заняття гуртка з програмування для майбутніх абітурієнтів

 

В ІАЛ НУБіП України 29.09.2021, 20.10.2021, 24.11.2021р.р. проводились заняття наукового гуртка «Основи програмування та ІТ» для учнів старших класів. Метою таких занять є: надати дітям ґрунтовні знання з профільних спеціальних дисциплін.

 

Під час заняття з інформатики,  дисципліни «Основи програмування та ІТ», старший викладач кафедри комп’ютерних наук, Міловідов Юрій Олегович розповів учням основні поняття, принципи роботи на початковому рівні використання високого рівня мови програмування С++.

25 лютого та 4 березня 2021 

Старший викладач Міловідов Юрій Олегович

В Ірпіньському академічному ліцеї НУБіП України 25 лютого та 4 березня 2021 року пройшли заняття наукових гуртків.

Зважаючи на профіль ліцею, для учнів старших класів викладачами Національного університету біоресурсів і природокористування України проводились онлайн лекції та практичні заняття.

Метою таких занять є: надати дітям ґрунтовні знання з профільних спеціальних дисциплін, таких як основи економіки та менеджменту, біотехнологія та екологія, основи програмування та ІТ, іноземна філологія, математика.
Під час заняття з інформатики, дисципліни «Основи програмування та ІТ», старший викладач кафедри комп’ютерних наук Міловідов Юрій Олегович ввів основні поняття, 
розповів учням про принципи роботи на початковому рівні, використання мови програмування високого рівня С++ у процесі створення різних видів програмного забезпечення.

Тож, адміністрація ІАЛ НУБіП України, вчителі, учні та батьки висловлюють щиру подяку  керівництву та викладачам Національного університету біоресурсів і природокористування України за плідну співпрацю.

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook