Відбувся черговий старостат на факультеті ветеринарної медицини

29 квітня 2023 року
ФВМ НУБіП України

   27 квітня відбулось онлайн-засідання деканату факультету ветеринарної медицини зі старостами академічних груп 1-6 курсів. Метою зустрічі було обговорення освітнього процесу в другому семестрі 2022-2023 н.р.

   Заступник декана Сергій Деркач акцентував увагу здобувачів вищої освіти на питаннях організації освітнього процесу на факультеті у другому семестрі 2022-2023 н.р. Довів інформацію до старост студентських груп, що до графіку заліково-екзаменаційної сесії та ротації курсів на очне навчання. Закликав студентів дотримуватися маскового режиму та з відповідальністю підійти до здачі сесії.

   Заступник декана Юрій Жук зосередив увагу на проходженні навчально практики з різних дисциплін та здачі ЄДКІ здобувачами вищої освіти 6 курсу. Звернув увагу на заборгованість за навчання окремими здобувачами вищої освіти.

   Заступник декана Тарас Савчук зупинився на питаннях вчасної подачі додаткових балів, дотримані правил поведінки у гуртожитку і на території університету. Акцентував увагу здобувачів на історії та святкуванні 125-річчя Університету.

   Старости академічних груп доповіли про ситуацію в групах, поставили ряд питань та отримали чіткі, лаконічні і аргументовані відповіді на них.

 

 

 

 

   На завершення заступник декан факультету Сергій Деркач закликав всіх працювати системно, бути єдиними, підтримувати постійний зв’язок з усіма та допомагати один одному і побажав усім міцного здоров’я та мирного неба над головою.

Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook