Запрошуємо студентів до бізнес-акселератора Vitagro. Innovation_Hub!

24 квітня 2023 року

   Викладаючи дисципліну «Започаткування власної справи» на факультеті аграрного менеджменту та загальноуніверситетському рівні декан факультету аграрного менеджменту, доцент Анатолій Остапчук та доценти кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД Руслан Янчевський та Альона Тюріна добре знають, що креативних та життєздатних бізнес-ідей у наших студентів багато, але, на жаль, лише одиниці проростають у діючий успішний бізнес. Серед основних причин гальмування процесу – відсутність сталої екосистеми підтримки агро-підприємництва та брак інвестиційних ресурсів у початківців.      Співпраця з успішним українським агробізнесом, дозволяє створити більш сприятливі умови для розвитку бізнес-ідей наших студентів.

   17 квітня на базі факультету аграрного менеджменту відбулася презентація бізнес-акселератора Vitagro.Innovation_hub від групи компаній Vitagro. Сергій Савчук, директор з розвитку та інвестицій Групи компаній Vitagro ознайомив студентів з напрямками діяльності компанії та особливостями нового проєкту з розвитку талантів.
   Група компаній Vitagro - український агрохолдинг, що динамічно розвивається та здійснює діяльність у таких напрямках як рослинництво, тваринництво, садівництво, овочівництво, насіннєве виробництво, виробництво біометану та біоетанолу, виробництво асфальту та керамічних блоків, торгівля засобами захисту рослин, насінням та мікродобривами, торгівля запасними запчастинами до сільськогосподарської техніки.
   Роман Кантаровський, керівник розвитку проєктів зовнішнього інвестування, відповів на всі питання учасників щодо можливостей проєкту та описав алгоритм участі в проєкті. 
   Так, серед основних цілей проєкту:
•пошук та розвиток нових перспективних бізнес-ідей
•«виростити» проектних менеджерів з учасників проєктної команди (студентської молоді)
•створити кадровий резерв для підсилення підрозділів групи компаній.
   Проєкт бізнес-акселератора Vitagro. Innovation_Hub може стати стартовим майданчиком твоєї бізнес-ідеї або кар’єри в агро! Щоб стати учасником швидше заповнюй Анкету за посиланням https://forms.gle/RJ9unLMXQHf5SgWX8.
   Якщо маєш запитання щодо участі, будь ласка, звертайся до керівника проєкту Романа Кантаровського, [email protected].
 
Бажаємо успішної реалізації бізнес-ідей!
 
Альона Тюріна,
доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕД
 
Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook