Подяка гуртківцям волонтерам кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту!

25 квітня 2023 року

 20 квітня світ відзначив важливу подію – День вдячності волонтерам, метою якого є привернення уваги суспільства до волонтерської діяльності, подяка волонтерам за їх відважність, доброту, безкорисливість та щиру допомогу армії, людям, дітям, тваринам, які опинились в скрутному становищі.

 

В Україні під час війни волонтерський рух продемонстрував усьому світові свою потужну силу, що здатна об’єднувати, організовуватись, допомагати та вирішувати надскладні завдання та протистояти викликам найважчих часів нашої держави. Волонтерських дух охопив значну частину населення – від дітей, школярів, студентів до пенсіонерів.

В цей день ми хочемо розповісти про деяких наших студентів – членів гуртка кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту «Менеджмент і сьогодення», які займаються волонтерською діяльністю та захищають усіх нас.

Так, студент 3 курсу 4 групи спеціальності «Менеджмент» Горєлков В’ячеслав протягом 2022 року допомагав переселенцям столиці, доставляв речі і продукти. А на вихідних разом із старостою своєї групи Красноштан Анною годували, доглядали і вигулювали собак із притулку.

 

Активно волонтерством і допомогою військовим займаються магістри ОП «Управління інвестиційною діяльністю та міжнародними проектами». Так, Бортницький Олександр є членом волонтерського руху «Незламні», де разом із колегами виробляють окопні свічки, плетуть сітки, пакують і доставляють військовим продукти та інші необхідні речі.

Магістри Новіков Нікіта, Земляков Володимир, Артюх Олексій та Олександр Хареба сконцентрувались на допомозі ЗСУ. Вони збирали, закупили і передавали: 3 автомобілі, дрон DJI Mavic 3 Combo, установку Starlink, зарядні станції, генератори, 100 кратну оптику, багаторазові устілки для обігріву, медичне обладнання та інші необхідні речі.

Магістр Гордійчук Микола та його команда забезпечували населення насіннєвою картоплею, більше 6 тисяч домогосподарств отримали якісний посадковий матеріал картоплі. В співпраці з благодійним фондом закупили та доставили пікапи для ЗСУ.

 

 

 

  

 

 

Є серед наших студентів і захисники, які перебувають на передовій та мужньо боронять Україну. Один із них студент 3 курсу 4 групи Гладкий Володимир, виконуючи бойові завдання, уже отримав Відзнаку командувача сухопутних військ ЗСУ «За особисту хоробрість».

Дякуємо нашим студентам, які доєдналися до волонтерського руху, за їх щире серце, людяність, патріотизм і добрі справи!

Дякуємо і низько вклоняємося студентам – захисникам України!!!

Завдяки такій відданій молоді ми кожного дня наближаємось до нашої спільної Перемоги!

 

Тетяна АРТЮХ та Тетяна ЛОБУНЕЦЬ,
керівники наукового гуртка «Менеджмент і сьогодення»

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook