Бережанський агротехнічний інститут активно залучає на навчання випускників шкіл Львівщини, Тернопільщини та Буковини

1 лютого 2015 року

     Нещодавно викладачі кафедри гуманітарних дисциплін Луговий Б.В., Зайчук В.М. та Островська Н.Д. відвідали школи Перемишлянського району, де поспілкувалися з учнями 11-х класів про вибір майбутньої професії. Крім того, абітурієнтів проінформували про зміни, які відбулися у цьогорічній вступній кампанії. Учні цікавилися, за якими напрямами та спеціальностями здійснюється підготовка в інституті, переліком конкурсних предметів та їх прохідними балами. Також випускникам презентували навчальну базу та виховну діяльність інституту. 

     В свою чергу, школи Козівського району (Глинська, Городищенська, Козлівська, Конюхівська, Теофіпільська ЗОШ І-ІІІ ступенів) відвідали викладачі кафедри екології, охорони навколишнього середовища та збалансованого природокористування

     Науково-педагогічні працівники кафедри лісового і садово-паркового господарства Бідолах Д. І., Підховна С. М., Тригуба Б. М. та Тиманська О.Б. провели профорієнтаційну роботу у загальноосвітніх школах міста, а саме ЗОШ І-ІІІ ст. № 1, № 2, №3 та гімназії ім. Б. Лепкого. 116-ти учням вищеперерахованих навчальних закладів представлено не лише інформаційні матеріали про інститут та умови прийому, а й перспективи працевлаштування. 

     А колеги з кафедри електротехнологій та експлуатації енергообладнання відвідали школи м. Золочів, смт. Поморяни і Збаражського району. Там учнів 9-х та 11-х класів ознайомлено з історією Бережанського агротехнічного інституту, його традиціями і досягненнями. А ще співробітники кафедри детально розповіли про кожну професію, яку майбутні студенти можуть опанувати в інституті. Абітурієнти отримали ввесь необхідний роздатковий матеріал з умовами прийому до Бережанського агротехнічного інституту.

В лютому планується провести традиційний «День відкритих дверей», куди вже запрошено школярів.

Ольга Наконечна
 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook