Вдалий футбольний четвер для спортсменів НУБіП України

21 квітня 2023 року
  20 квітня 2023 року у рамках проведення чемпіонату міста Києва з футболу і футзалу серед команд ЗВО, під егідою футбольної асоціації студентів Києва (ФАСК), жіноча і чоловіча збірні НУБіП України подарували нашому університету дві чудові перемоги.
  Жіноча збірна з футзалу переграла команду з Київського національного університету ім. Тараса Шевченка з рахунком 5:1 і завершила перше коло чемпіонату міста Києва на другій позиції, поступаючись лише чемпіонкам України, футзалісткам з Українського державного університету ім. Михайла Драгоманова.
  Чоловіча збірна НУБіП України з футболу змагалася за вихід до півфінальної частини чемпіонату міста Києва серед ЗВО з командою Київського університету ім. Бориса Грінченка.
  Наші спортсмени розпочали гру впевнено та спокійно, з рішучим налаштуванням лише на перемогу. З перших хвилин матчу футболісти збірної НУБіП України захопили ініціативу і чітко контролювали м’яч та хід гри.
  Першим у воротах суперника відзначився Євгеній Мельниченко, студент 2 курсу гуманітарно-педагогічного факультету, спеціальності фізична культура і спорт. Через кілька хвилин, надихнувшись успіхом партнера, другий гол у ворота суперника забив Антон Росс (фізична культура і спорт). Вкінці першого тайму, після вдалої передачі Антона з лівого флангу, Євгеній Мельниченко оформив «дубль». На перерву команди пішли з рахунком 3:0 на користь НУБіП України.
  У другому таймі тренер нашої команди Сергій Швець зробив кілька замін, даючи можливість зіграти усім гравцям. Суперники, скориставшись ситуацією, намагалися перехопити ініціативу та змінити хід гри на свою користь. Ця тактика дала тимчасовий результат, футболісти КУ ім. Бориса Грінченка скоротили відставання, забивши два голи. Але такий розвиток подій лише активізував футболістів НУБіП України та спонукав забивати. Із цим завданням успішно впорались Дмитро Мельничук і Денис Бондар (фізична культура і спорт),поставивши переможну крапку у матчі.
  У підсумку – 5:2 і чоловіча збірна НУБіП України з футболу у півфіналі чемпіонату міста Києва серед ЗВО зустрінеться з командою Національної академії внутрішніх справ.
  Окрема подяка вболівальникам і групі підтримки, яку незважаючи на прохолодну і дощову погоду, організував сенат студентської організації НУБіП України.

  Вітаємо наших футболістів з перемогою та бажаємо успіхів у наступних матчах!

 
Олена Отрошко,
старший викладач кафедри фізичного виховання
гуманітарно-педагогічного факультету

 


Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook