Захист бакалаврських кваліфікаційних робіт студентів заочної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент»

10 квітня 2023 року

   4 і 5 квітня 2023 року відбулися захисти бакалаврських кваліфікаційних робіт здобувачів вищої освіти заочної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент».

   На початку роботи комісії з вітальним словом виступила заступник декана факультету аграрного менеджменту Лариса Федорівна Карпенко, яка привітала студентів, всіх присутніх та повідомила, що відповідно до Положення про Екзаменаційну комісію та накау ректора від 14.03.2023 р. № 200 «З» затверджена Екзаменаційна комісія для проведення захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт студентами першого (бакалаврського) рівня спеціальності 073 «Менеджмент» заочної форми навчання факультету аграрного менеджменту та присвоєння їм кваліфікації у складі:
   Голова комісії - Бутенко Віра Михайлівна, д.е.н., доцент, доцент кафедри економічної теорії;
   члени комісії:
  • Драмарецька Кристина Павлівна, к.е.н., доцент, доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського;
  • Свердан Михайло Михайлович, к.е.н., доцент, доцент кафедри виробничого та інвестиційного менеджменту;
  • Файчук Олександр Михайлович, к.е.н., доцент, доцент кафедри адміністративного менеджменту та зовнішньоекономічної діяльності;
    секретар комісії - Троян Аліна Василівна, к.е.н., доцент, доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського.
   Всі студенти-випускники заочної форми навчання спеціальності 073 «Менеджмент» за результатами захисту отримали позитивні оцінки.
   Екзаменаційна комісія прийняла рішення на основі результатів захисту бакалаврських кваліфікаційних робіт з врахуванням навчального плану всім 19 студентам-випускникам факультету аграрного менеджменту присвоїти кваліфікацію бакалавра з менеджменту, менеджера-адміністратора і видати дипломи державного зразка про закінчення Національного університету біоресурсів і природокористування України.
   Колектив кафедри менеджменту ім. проф. Й. С. Завадського вітає здобувачів першого (бакалаврського) рівня вищої освіти з вдалим захистом бакалаврських кваліфікаційних робіт, бажає наполегливості, гармонії, реалізації усіх незавершених наукових задумів на наступному етапі навчання.        Успіхів при складенні ЄВІ, ЄФВВ та здобутті другого (магістерського) рівня вищої освіти в пенатах рідного університету!
 
Аліна Троян,
доцент кафедри менеджменту ім. проф. Й.С. Завадського 
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook