До уваги вступників!!! Новації вступної кампанії 2023 року

29 березня 2023 року

      Реєстрація особистих електронних кабінетів розпочнеться 1 липня на вебсайті за адресою https://vstup.edbo.gov.ua/та працюватиме до 30 листопада.Новацією поточного року є подання через е/кабінети двох типів заяв: на участь у вступних випробуваннях та конкурсному відборі. Реєстрація на вступні випробування відбуватиметься до початку подачі е/заяв.

  Вступ на ОС «Бакалавр» за всіма основами вступу відбуватиметься за результатами НМТ 2022-23 рр. (ЗНО 2020-21 рр.).
   
 
  Вступники зможуть подати у сукупності за всіма основами вступу (і школа, і коледж) до 5 заяв на бюджетні місця та до 20 заяв за всіма джерелами фінансування. Документ про попередню освіту має бути внесений до реєстрації першої заяви на відповідній основі. Підтвердження вибору місця навчання здійснюватиметься через е/кабінети. Зміна вибору бюджетного місця не припускається!
  Важливо! У 2023 році додаткові бали за успішне закінчення підготовчо-консультаційних курсів будуть нараховуватись при вступі не лише на основі повної загальної середньої освіти (випускникам шкіл), але і на основі освітньо-кваліфікаційного рівня молодшого спеціаліста, освітньо-професійного ступеня фахового молодшого бакалавра, освітнього ступеня молодшого бакалавра (випускникам технікумів та коледжів).
 
  Вступ на ОС «Магістр» відбуватиметься за результатами ЄВІ/ЄФВВ 2023 року. Реєстрація на їх складання розпочнеться в університеті з 8 травня та триватиме до 31 травня 2023 року.
 
 
  Важливо!!! Вступ на спеціальності, яким надається особлива державна підтримка, на місця за кошти фізичних та/або юридичних осіб можливий без НМТ/ЗНО для бакалаврату та без ЄВІ для магістратури – лише за результатами мотиваційного листа.
 
  На нараді були обговорені й інші питання щодо проведення Вступної кампанії у 2023 році.
  Для більш детальної інформації звертайтесь за телефонами Приймальної комісії НУБіП України: (044) 258-42-63; 527-83-08, або пишіть нам на електронну адресу [email protected].
 
Приймальна комісія НУБіП України

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook