Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК відвідали вихованці дитячої юнацької спеціалізованої школи з академічного веслування

20 березня 2023 року

   Факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК Національного університету біоресурсів і природокористування України, як завжди традиційно продовжує відкривати свої двері для школярів, які цього року будуть вступниками. Така можливість надається для того, щоб вони могли отримати якомога більше інформації про спеціальності, освітні програми, стратегію університету, умови та матеріально-технічне забезпечення, можливості для студентів та дозвілля, яке допоможе розвивати світогляд і створювати найміцніші дружні зв’язки, зорієнтуватися у розмаїтті спеціальностей, вибрати найбільш актуальну і потрібну професію, отримати поради та консультації фахових викладачів-практиків, зануритися у справжнє студентське життя, навіть в умовах війни.

Цього разу кафедра технології м’ясних, рибних та морепродуктів на чолі з відповідальним за профорієтаційну роботу доцентом Олександром Савченком надала можливість познайомитись з факультетом саме вихованцями ДЮСШ академічного веслування.

Олександр Савченко провів екскурсію абітурієнтам лабораторіями кафедри, в яких вони матимуть можливість навчатись і познайомив із роботою сучасного обладнання: фотометр портативний; вологомір зерна; вимірювач білісності борошна; вимірювач деформації клейковини; рефрактометр; прилад Чижової; центрифуга лабораторна клінічна; муфельною піч; аналітичні ваги; портативний рН-метр; автоматична бюретка; сушильна шафа; прилад Журавльова; віскозиметр; прилад для визначення активності води; електроактиватор; солемір; машина для подрібнення кісток; спектрофотометр; мінералізатор; автоматизований прилад для визначення клітковини; термостат; ротаційний випарник; пенетрометр; кутер; шприц; пурка; автоклав; прилад для визначення числа падіння; прес для гамбургерів; тендерайзер; поляриметр; діафаноскоп; люмініскоп Філіна; прилад для визначення якості молока "Ekomilk" та іншими. 

Майбутні абітурієнти також мали змогу поспілкуватися з тими, хто як ніхто інший, знає все про навчання у НУБіП – із сьогоднішніми студентами, які розповіли про переваги навчання на різних спеціальностях, організацію навчальної та наукової діяльності, проходження виробничих практик та можливості подальшого працевлаштування.   

Зацікавленість викликало те, що навчання в університеті – це не тільки можливість отримати вищу освіту, а це й зустрічі з відомими людьми, майстер-класи від провідних спеціалістів, конкурси, вікторини, спортивні змагання, активна культурна діяльність.

Без сумніву, для того щоб бути висококваліфікованим спеціалістом, потрібно зробити перший крок – обрати заклад вищої освіти, в якому студенти зможуть здобути всі необхідні знання, уміння та навички. І саме наш НУБіП готує таких фахівців. А ми завжди з радістю запрошуємо абітурієнтів на навчання до найперспективнішого Університету сьогодення.

Побачене та почуте сильно вразило гостей, адже знайомство вступників з університетом пройшло в позитивній доброзичливій атмосфері.

Висловлюємо вдячність директору ННЦ виховної роботи і соціального розвитку Сергію Михнюку та керівництву НУБіП за надану можливість познайомити абітурієнтів з факультетом.

 

Наталія Голембовська,
в.о. завідувача кафедри технології мꞌясних,
рибних та морепродуктів

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook