Ірпінський фаховий коледж НУБіП України отримав подяку від військової частини ЗСУ

14 березня 2023 року

     Керівництво в/ч А4081 висловило подяку колективу Ірпінського фахового коледжу НУБіП України за «формування у студентства національно-свідомої громадянської позиції, виховання патріотизму та добросердечності, прищеплення навичок благодійництва та сприяння волонтерського руху».

 

     Так, завдяки турботі та підтримці студентів та співробітників ІФК, у військової частини з’явились: Inseego 8800l LTE WiFi 4g LTE роутер Novatel – 2шт; перетворювач струму Wimpex 12V/220V/900W/ UPS – 1шт; антена 3G/4G Mimo 17dBi – 2шт; адаптери до роутера – 4шт; антени для роутера маленькі 7dBi – 2шт; електричні сушарки для взуття – 6 шт; устілки для взуття з підігрівом – 10 пар.

     Нам дуже приємно отримати слова вдячності. Це свідчить про те, що наша допомога надає користі, сил та натхнення ЗСУ. А нам надає ще більше сил і натхнення боронити Україну на освітянському фронті. Освітній процес свідчить про те, що країна живе, має майбутнє і, незважаючи на війну та загрози, ми віримо, що лише спільними зусиллями зможемо наблизити Перемогу України.

     Дякуємо всім викладачам та студентам, хто долучається до організації зборів та інших заходів, спрямованих на підтримку військових, адже це є важливим кроком на шляху до зміцнення єдності та патріотизму в нашому суспільстві. Викладачі та студенти відіграють важливу роль у цьому процесі, оскільки вони можуть допомогти підвищити обізнаність та залучити більше людей до цієї важливої справи. Такі заходи є невід'ємною частиною нашої культури та сприяють підтримці військових, які віддають своє життя захищаючи нашу країну та наш спокій.

     Нехай це буде прикладом для інших, який показує, що злагода, патріотизм та відданість - це те, що робить Україну сильною.

     Дякуємо ЗСУ за їх самовідданість та захист України!

     Разом переможемо!

Вікторія Сова,

заступник директора з навчальної роботи

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook