Перше засідання студентської ради у ІІ семестрі 2022-2023 навчального року

31 січня 2023 року

31 січня 2023 року відбулося перше засідання студентської ради у ІІ семестрі 2022-2023 навчального року за участі адміністрації коледжу, яке проходило у змішаному форматі.

Ангеліна МІКОЛЕНКО, голова студентської ради, проінформувала про освітній процес та діяльність студентської ради в умовах воєнного стану, співпрацю зі студентським самоврядуванням Національного університету біоресурсів і природокористування України.

Члени студентського самоврядування на засіданні розглянули та обговорили чимало питань пов’язаних з регулюванням студентського життя. На засіданні виступили: Дар'я ШЕВЧЕНКО, голова культмасового та спортивного сектору; Анастасія СТЕПАНЮК, голова навчально-наукового сектору; Роман СИТНИК, голова волонтерського сектору; Роман ВОЙТКОВСЬКИЙ, голова інформаційного сектору, які презентували свої плани низки заходів у ІІ семестрі 2022-2023 навчального року для розгляду та затвердження студентською радою.

Дмитро КОСТЮК, директор коледжу, зазначив, що органи студентського самоврядування є не просто представницькими, вони активно виступають у ролі своєрідних посередників між адміністрацією коледжу, відділеннями і студентською громадою, забезпечуючи їх ефективне спілкування.

Вікторія СОВА, заступник директора з навчальної роботи, подякувала молоді за активну роботу й акцентувала на тому, що студентське самоврядування це креативні та ініціативні люди, яким не байдуже, що відбувається в їхньому рідному коледжі і які прагнуть зробити навчальний процес цікавим, веселим і незабутнім.

Наталія ФЕДОСЄЄВА, заступник директора з виховної роботи, внесла пропозиції щодо подальшої роботи студентського самоврядування.

Ангеліна МІКОЛЕНКО,

голова студентської ради коледжу

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook