Антонів Артем Дмитрович

Спеціальність: 181 «Харчові технології»

Освітньо-наукова програма:  «Харчові технології»

Тема дисертаційної роботи: Удосконалення технології м’ясних делікатесів з використанням продукції бджільництва.

Науковий керівник: кандидат сільськогосподарських наук, доцент, доцент кафедри стандартизації та сертифікації сільськогосподарської продукції Адамчук Леонора Олександрівна

Термін навчання в аспірантурі: 01.09.2022 – 01.09.2026 рр.

Рік навчання – 1

 

Публікації 

Статті у науково – фахових виданнях України:

1. Антонів А. Д., Адамчук Л. О., Лісогурська Д. В., Пилипко К. В. Розроблення рецептури пшеничного хліба з додаванням бджолиного обніжжя з фацелії. Бджільництво України. 2022. Т.1 № 9.

2. Діхтяр О.О., Адамчук Л.О., Антонів А.Д., Жук Л.М. Дослідження основних показників безпечності та якості десерту на основі соняшникового меду. Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2022. Том 28, № 6. 137–149. https://doi.org/10.24263/2225-2924-2022-28-6-15

3. Pylypko K., Adamchuk L., Antoniv A., Sevin S. Justification of approaches to development of the standard civil society organization based on international experience. Technology audit and production reserves. 2022. V 5. № 2(67). P. 30–37. https://doi.org/10.15587/2706-5448.2022.267575

4. Двикалюк Р.М, Адамчук Л.О., Антонів А.Д., Седат Севін. Перегляд національних нормативних вимог до якості прополісу на відповідність міжнародним стандартам. Тваринництво та технології харчових продуктів. 2022. Том 13, №2. https://doi.org/10.31548/animal.13(2).2022.16-25.

5. Антонів А.Д., Адамчук Л.О., Лісогурська Д.В., Пилипко К.В. Розроблення рецептури медово-житнього хліба. Бждільництво України. 2022. Т.1 № 8. С. 7–13. https://doi.org/10.46913/beekeepingjournal.2022.8.01

6. Адамчук Л.О, Постоєнко Г.В., Баль-Прилипко Л.В., Двикалюк Р.М., Антонів А.Д., Пилипко К.В. Дослідження вмісту залишків антибіотиків у меді натуральному. Наукові праці Національного університету харчових технологій. 2022. Том 28, № 2. http://dx.doi.org/10.24263/2225-2924-2022-28-2-14

7. Засуха Ю.В., Адамчук Л.О., Антонів А.Д. Біологічно активні підгодівлі бджолиних сімей у весняний період. Наукові доповіді НУБіП України. 2022. №2(96). http://dx.doi.org/10.31548/dopovidi2022.02.006

8. Антонів А.Д., Розбицька Т.В. Аналіз небезпечних факторів пов’язаних з харчовими продуктами в закладі роздрібної торгівлі. Тваринництво та технології харчових продуктів. 2021. № 12(3). С. 89–95. DOI: http://dx.doi.org/10.31548/animal2021.03.008

9. Kryzhova Y.P., Antoniuk M.M., Antoniv A.D., Sydorenko M.A. Investigation of the effect of amylopectin starch on the properties of meat systems. Scientific Messenger of LNU of Veterinary Medicine and Biotechnologies. Series: Food Technologies. 2020. №22(94). P. 32–36. DOI: https://doi.org/10.32718/nvlvet-f9407

 

Тези наукових доповідей:

1. Antoniv A., Adamchuk L., Chlebo R. Development of health nutrition programs based on bee products for people during the post-COVID period. Abstract book. 47th Apimondia International Apicultural Congress. (P.97) August 24-28, 2022, Istanbul, Turkey.

2. Антонів А. Д., Адамчук Л. О. Необхідність організації оздоровчого харчування людей в постковідний період. Сучасні аспекти збереження здоров’я людини: зб. праць XV міжн. місдисциплінарної наук.-практ. конф., м. Ужгород, 8-9 квіт. 2022 р. Ужгород, 2022. С. 68–71.

3. Фурман С. В., Лісогурська О. В., Лісогурська Д. В., Бріндза Я., Адамчук Л. О., Антонів А. Д. Обробка харчових продуктів у дієтотерапії. Сучасні аспекти збереження здоров’я людини: зб. праць XV міжн. місдисциплінарної наук.-практ. конф., м. Ужгород, 8-9 квіт. 2022 р. Ужгород, 2022. С. 133–136.

4. Антонів А. Д, Сілонова Н. Б. Особливості валідації плану НАССР в мережі закладів роздрібної торгівлі. Управління якістю в освіті та промисловості: досвід, проблеми та перспективи: тез допов. V міжн. наук.-практ. конф., м. Львів, 20-21 травн. 2021. Львів, 2021. С. 76–77.

5. Антонів А. Д, Сілонова Н. Б. Контроль на законодавчому рівні харчових продуктів в умовах фуд-корту. Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності в готельно-ресторанному бізнесі: зб. тез допов. ІІ всеукр. наук.-практ. конф., м. Тернопіль, 19 травн. 2021 р. Тернопіль, 2021. С. 59–61.

6. Антонів А. Д, Сілонова Н. Б. Аналіз сучасних підходів до забезпечення СУБХП в умовах закладу роздрібної торгівлі. Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства: зб. праць X міжн. наук.-практ. конф. вчених, аспірантів і студентів, м. Київ, 22-23 квіт. 2021 р. Київ, 2021. С. 28–29.

7. Антонів А. Д, Сілонова Н. Б. Дисциплінарна політика, як стратегічний орієнтир розвитку підприємства роздрібної торгівлі. Актуальні проблеми та стратегії розвитку підприємництва, торгівлі і маркетингу в умовах сучасного ринку: матеріали III всеукр. наук.-практ. конф., м. Тернопіль, 21 квітн. 2021 р. Тернопіль, 2021. С. 74–75.

8. Антонив А. Д, Синонова Н. Б. Анализ опасных факторов, связанных с пищевыми продуктами, в заведениях розничной торговли. Цифровизация экономики и общества: вклад молодых исследователей: материалы III Международной научно-практической конференции молодых ученых «Жас Тұран-2021», г. Алматы, 21 апреля. 2021 г. Алматы, 2021. С. 53–56.

9. Антонів А. Д, Артеменко О. В.. Імплементація законодавства з безпечності харчових продуктів до європейських вимог. Сучасні тенденції розвитку публічного та приватного права: зб. матер. міжнар. наук.-практ. Інтер.-конф., м. Київ, 23 берез. 2021 р. Київ, 2021 С. 402–404.

10. Антонів А. Д. Ефективний засіб забезпечення якості освіти. Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності в контексті сучасних тенденцій готельно-ресторанного бізнесу: зб. тез допов. І всеукр. наук.-практ. конф., м. Тернопіль, 13 травн. 2020 р. Тернопіль, 2020. С. 20–21.

11. Антонів А. Д. Новітні тенденції у світі ресторанного бізнесу. Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності в контексті сучасних тенденцій готельно-ресторанного бізнесу: зб. тез допов. І всеукр. наук.-практ. конф., м. Тернопіль, 13 травн. 2020 р. Тернопіль, 2020. С. 66–68.

12. Антонів А. Д., Крижова Ю. П. Ідентифікація та фальсифікація харчових продуктів. Інновації розвитку харчових технологій та індустрії гостинності в контексті сучасних тенденцій готельно-ресторанного бізнесу: зб. тез допов. І всеукр. наук.-практ. конф., м. Тернопіль, 13 травн. 2020 р. Тернопіль, 2020. С. 135–137.

13. Антонів А. Д., Крижова Ю. П. Ідентифікація та фальсифікація харчових продуктів. Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства: зб. праць VIII міжн. наук.-практ. конф. вчених, аспірантів і студентів, м. Київ, 17-18 квіт. 2019 р. Київ, 2019. С.  83–84.

14. Антонів А. Д., Сарана В В. Обґрунтування варіанту шнекового преса для обвалювання м’яса. Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства: зб. праць VIII міжн. наук.-практ. конф. вчених, аспірантів і студентів, м. Київ, 17-18 квіт. 2019 р. Київ, 2019. С.  266.

 

Патенти України на корисну модель: 

1. Крижова Ю.П., Слободянюк Н.М., Антонів А.Д., Москаленко І.В., Гончар К.О. Спосіб виробництва сосисок за технологією sous-vide: пат. 152094 Україна. № u202201884; заявлено 02.06.2022; опубл. 26.10.2022, Бюл. №43. 4 с.

2. Крижова Ю. П., Слободянюк Н. М., Антонів А. Д., Москаленко І. В. Спосіб виробництва сосисок з буряковим соком: пат. 151041 Україна. № u202104172; заявлено 16.07.2021; опубл. 01.06.2022, Бюд. №22. 4 с.

3. Крижова Ю. П., Антонів А. Д. Ковбаса «Унікальна»: пат. 145002 Україна. № u202003666; заявлено 18.06.2020; опубл.10.11.2020, Бюл. №21. 4 с.

4. Крижова Ю. П., Антонів А. Д., Марченко Н. Г., Дерев’янко Л. П. Сардельки «Ніжні»: пат. 138518 Україна. № u201906250; заявлено 05.06.2019; опубл. 25.11.2019, Бюл. № 22. 4 с.

 

Технічні умови України: 

1. ТУ У 10.1-00493706-102:2020. НУБіП України. Ковбаса варена з купажованими соками. Київ, 2020. 24 с.

2. ТУ У 10.1-00493706-107:2020. НУБіП України. Шинка запечена. Київ, 2020. 17 с.

3. ТУ У 15.1-30579739-108:2020. НУБіП України. Котлети з брюссельською капустою. Київ, 2020. 15 с.

4. ТУ У 15.1-30579739-103:2020. НУБіП України. Котлети оздоровчі. Київ, 2020. 16 с.

5. ТУ У 15.1-30579739-104:2020. НУБіП України. Котлети соєві. Київ, 2020. 16 с.

6. ТУ У 10.1-00493706-131:2021. НУБіП України. Сосиски SOUS-VIDE, 2021. 18.

 

Методично-інформаційний довідник: 

1. Адамчук Л., Антонів А., Лисюк Ю., Хархан Л., Харіна Т., Майор А., Ковальська І. Буферні зони у системах вирощування сільськогосподарських культур: методично-інформаційний довідник / за ред. Л. Адамчук. Київ: ННЦ «Інститут бджільництва імені П.І. Прокоповича», 2021. 48 с.

 

Монографії

1. Адамчук Л., Лісогурська Д., Євтушенко О., Фурман С., Двикалюк Р., Лісогурська О. Пилипко К., Сенчук Т., Діхтяр О., Антонів А., Скрипка Г., Гусятинська О. Бджільництво: вектори наукових досліджень: монографія / за ред. Л. Адамчук. Київ: ННЦ «Інститут бджільництва імені П. І. Прокоповича», 2022. 386 с.

  

ORCID 

Google Академія

Researchgate 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook