Агробіологічний факультет успішно пройшов перевірку на готовність до очного навчання

1 березня 2023 року

   Відповідно до наказу ректора № 897 від 22.11.2022 р. «Про затвердження графіку освітнього процесу на ІІ семестр 2022-2023 навчального року» очне навчання в Національному університеті біоресурсів і природокористування України для студентів 1, 4 курсів бакалаврату та першого року магістратури розпочнеться з 6 березня.

   Для виконання цього наказу на агробіологічному факультеті, згідно з розпорядженням проректора з науково-педагогічної роботи Василя Шинкарука, була створена комісія у складі проректора, представників навчального відділу Тетяни Власенко та Оксани Зазимко, декана факультету Оксани Тонхи, заступників декана Володимира Завгороднього та Віталія Коваленка, яка 1 березня 2023 року перевірила готовність навчальних лабораторій факультету до навчання студентів у очному форматі. 

   Навчальні лабораторії факультету облаштовані демонстраційними матеріалами, навчально методичними матеріалами, необхідними обладнанням та реактивами для проведення лабораторних та практичних занять, постійними та змінними навчально-інформаційними стендами.

   Готовність навчальних лабораторій до проведення в них очних занять викладачами кафедри генетики, селекції та насінництва ім. проф. М.О. Зеленського продемонстрував Олександр Макарчук, завідувач кафедри, та Аревік Асланян, завідувач лабораторією. 

 
   Стан підготовки кафедра технології зберігання, переробки та стандартизації продукції рослинництва ім. проф. Б.В. Лесика продемонстрував Григорій Подпрятов разом із завідуючими лабораторіями Лесею Яблонською та Катериною Корнійчук.
   Навчальні лабораторії кафедри рослинництва продемонстрував Роман Сонько, завідувач лабораторією.
   Галина Андрусик, завідувач навчальної лабораторії кафедри садівництва ім. проф. В.Л. Симиренка, представила готовність кафедри до очного навчання. 
    Іван Федосій, завідувач кафедри овочівництва і закритого грунту, продемонстрував готовність навчальних лабораторій до проведення очних занять.
   Семен Танчик, завідувач кафедри землеробства та гербології, та Яна Павлова, завідувач лабораторії кафедри, продемонстрували готовність навчальних лабораторій до очного проведення в них лабораторних та практичних робіт.
   Любов Мельничук, завідувач лабораторії кафедри агрохімії та якості продукції рослинництва ім. О.І. Душечкіна, та колектив кафедри продемонстрували стан навчальних лабораторій та їх готовність до проведення очних занять. 
 
   Валерій Носенко, завідувач лабораторії грунтознавства та охорони ґрунтів ім. проф. М.К. Шикули ознайомив комісію з лабораторіями кафедри та запевнив комісію в готовності їх до очного проведення занять.
 
   Руслан Лаврик, доцент аналітичної і біонеорганічної хімії та якості води, та Світлана Романчук, завідувач лабораторії кафедри, продемонстрували готовність кафедри до очного навчання.
 
   Лабораторії кафедри загальної, органічної та фізичної хімії в повній готовності до очного навчання.
 
   Висновок: агробіологічний факультет повністю готовий до очного навчання з 6 березня.
   Перша частина навчального весняного семестру 2022/2023 навчального року успішно пройшла в дистанційному режимі. Тепер чекаємо всіх студентів по цей бік екранів на очному навчанні.
   Ми підготували для вас цікаві завдання на практичні та лабораторні роботи, тож з нетерпінням чекаємо всіх на наступному тижні!
Бажаємо успіхів та миру!
Ірина Шпакович,
асистент кафедри генетики, селекції і
насінництва ім. проф. М.О. Зеленського

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook