Організація практичної підготовки студентів і проведення предметної олімпіади з «Хімії» та студентської олімпіади з спеціальності «Агрономія» - основні питання вченої ради факультету

16 лютого 2023 року

16 лютого під головуванням декана Оксани Тонхи відбулося засідання вченої ради агробіологічного факультету в змішаному форматі. Оксана Леонідівна проінформував присутніх про порядок денний, а саме: про організацію практичної підготовки студентів у весняно-літній період і про проведення предметної олімпіади з «Хімії» та студентської олімпіади з спеціальності «Агрономія».

Заступник декана з навчальної роботи Володимир Завгородній доповів про організацію проведення навчальних і навчально-ознайомчих практик у 2 семестрі 2022-2023 н.р. Доповідач наголосив, що з графіками практик кафедри вже ознайомлені й вже на початку березня повинні бути готовими до їхнього проведення. Також Володимир Миколайович зазначив, що на сайтах кафедр повинні бути всі програми практик в яких кожне завдання супроводжуються відео.

Декан факультету Оксана Тонха довела до відома присутніх про проведення І етапу студентських олімпіад з «Агрономії» та «Садівництва і виноградарства» і предметної олімпіади з «Хімії» відповідно до положення, яке буде розроблено. ІІ етап предметної олімпіади з «Хімії», який проводився на базі НУБіП України, буде залежати від обставин.

Директор НДІ рослинництва та ґрунтознавства Дмитро Літвінов ознайомив із програмою Міжнародної науково-практичної конференції «Продовольча та екологічна безпека в умовах війни та повоєнної відбудови: виклики для України і світу», присвяченій 125 річчю НУБіП України, яка відбудеться 25 травня 2023 р. Закцентував увагу викладачів на публікаціях в журналі «Рослинництво та грунтознавство», активізації міжнародної наукової співпраці.

На засіданні було розглянуто й ряд інших важливих питань життєдіяльності факультету.

 

Віра Кутовенко,

доцент кафедри овочівництва

 і закритого грунту 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook