Чечітко Владислав Ігорович
Спеціальність: 181 «Харчові технології»
Освітньо-наукова програма: «Харчові технології»
Тема дисертаційної роботи: «Інтенсифікація процесів фільтрації та охолодження у технології крафтового пива»
Науковий керівник: Кандидат технічних наук, доцент кафедри
технології м'ясних, рибних та морепродуктів
Слива Юлія Володимирівна
Термін навчання в аспірантурі:.
ПУБЛІКАЦІЇ
Друковані тези, доповіді та інші матеріали наукових конференцій:
Тези " Переваги забезпечення показників безпечності та якості в умовах ТОВ «Нікдарія» з застосуванням системи Global G.A.P." В.І. Чечітко, Н.Б. Сілонова Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства: зб. праць за підсумками Х Міжнародної науково–практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. Київ: НУБіП України, 2021