Чечітко Владислав Ігорович

Спеціальність: 181 «Харчові технології»

Освітньо-наукова програма:  «Харчові технології»

Тема дисертаційної роботи: «Інтенсифікація процесів фільтрації та охолодження у технології крафтового пива»

Науковий керівник: Кандидат технічних наук, доцент кафедри

технології м'ясних, рибних та морепродуктів

Слива Юлія Володимирівна

Термін навчання в аспірантурі:.

 

ПУБЛІКАЦІЇ

Друковані тези, доповіді та інші матеріали наукових конференцій:

Тези " Переваги забезпечення показників безпечності та якості в умовах ТОВ «Нікдарія» з застосуванням системи Global G.A.P." В.І. Чечітко, Н.Б. Сілонова Наукові здобутки у вирішенні актуальних проблем виробництва та переробки сировини, стандартизації і безпеки продовольства: зб. праць за підсумками Х Міжнародної науково–практичної конференції вчених, аспірантів і студентів. Київ: НУБіП України, 2021

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook