Питання організації освітнього процесу в другому семестрі розглянуто на старостаті факультету ветеринарної медицини

1 лютого 2023 року
ФВМ НУБіП України

   1 лютого відбулось перше в новому році онлайн-засідання деканату факультету ветеринарної медицини зі старостами академічних груп 1-6 курсів. Метою зустрічі було обговорення освітнього процесу в другому семестрі 2022-2023 н.р.

   У вступному слові декан факультету Микола Цвіліховський ознайомив здобувачів вищої освіти із ситуацією і подіями, які відбулися на факультеті ветеринарної медицини та в Університеті. Зокрема, впродовж січня кафедри факультету здійснювали активну роботу з підготовки до освітнього процесу; безперебійно працює клінічний центр "Ветмедсервіс", що надає допомогу тваринам; на завершальних етапах проходження акредитації освітньо-професійних програм факультету. Викладачі, співробітники і студенти продовжують допомагати постраждалим внаслідок війни та Збройним Силам України.

   Декан подякував здобувачів вищої освіти за активну участь в акредитації і закликав підтримувати постійний зв’язок і допомагати один одному. Головне безпека і системне навчання.

   Заступник декана Сергій Деркач акцентував увагу здобувачів вищої освіти на питаннях організації освітнього процесу на факультеті у другому семестрі 2022-2023 н.р. Довів до присутніх розклад занять. Нагадав, що розпочинаємо навчання за знаменником з 6 лютого у дистанційній формі.

   Заступник декана Юрій Жук зосередив увагу на вибіркових дисциплінах та оплаті коштів за навчання здобувачами вищої освіти.

   Заступник декана Тарас Савчук зупинився на питаннях персонального військового облік студентів в Університеті. Закликав усіх здобувачів вищої освіти, які є військовозобов’язаними, заповнити гугл анкету. Акцентував увагу здобувачів на дотримані правил поведінки у гуртожитку і на території університету.

   Старости академічних груп доповіли про ситуацію в групах, поставили ряд питань та отримали чіткі, лаконічні і аргументовані відповіді на них.

 

 

 

 

 

   На завершення декан факультету Микола Цвіліховський закликав всіх бути єдиними і побажав усім успішного навчального семестру, міцного здоров’я та мирного неба над головою.

Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook