Реалії сьогодення в кампусі

27 січня 2023 року
  11 місяців війни… 11 місяців постійної боротьби за свободу, незалежність та можливість називати себе «українцями». Студентське містечко з початку широкомасштабного наступу рф на територію України постійно працює та забезпечує ефективне функціонування університетських гуртожитків. Період зимових канікул не виключення, це час для плідної праці. Станом на зараз, в гуртожитках на постійній основі мешкає близько 1000 студентів та 200 співробітників.

 

  Для мешканців гуртожитку кінець 2022 року та початок 2023 став дуже важким і тривожним: масові ракетні удари, частковий блекаут, як наслідок постійні відключення електроенергії. Особливо, це відобразилось на гуртожитках де електричні плити, адже студенти елементарно не могли приготувати їжу. Проте, завдяки злагодженій атмосфері дружньої НУБіП сім’ї, ми впорались!

 

 

  У час, коли майже всі працівники знаходяться на простої, в гуртожитках продовжуються поточні ремонти в кімнатах та місцях загального користування, кожного дня проводиться вологе прибирання тощо. Зазначимо, що усі співробітники виходять на роботу та совісно виконують обов’язки, передбачені посадовими інструкціями. Паспортний відділ продовжує роботу з постановкою та зняттям з реєстрації, а особливо приділяють увагу випускникам магістратури другого року навчання, що зараз активно знімаються з місця реєстрації.

  Дирекція студентського містечка займається упорядкуванням наказів, слідкує за кількістю мешканців, відвідує гуртожитки. Сергій Стецюк, очільник кампусу, багато спілкується зі студентами, проводить виховні бесіди та закликає мешканців до порядку та дотримання Правил внутрішнього розпорядку. «Кожне нове випробування я спільно із колегами сприймаємо, як нову можливість для вдосконалення. Розуміємо, що в країні війна, але у нас є можливість працювати і ми будемо це робити, заради студентства та світлого майбутнього нашої держави!» – ділиться думками Сергій Васильович.


Мирослава Терлецька, Марта Колич,
фахівчині студентського містечка

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook