Ph.D. Освітня складова аспірантів з КНР

7 січня 2023 року
  Ось і настав 2023 рік. Спільними зусиллями продовжуємо впевнено крокувати до перемоги разом! Варто нагадати, що у грудні минулого року аспіранти 1-го року всіх форм навчання завершили свій перший освітній семестр та склали екзаменаційні випробування. Що ж стосується 46 аспірантів з Китайської Народної Республіки, то вони розпочали своє навчання з 21 листопада 2022 року та завершать свій перший семестр 13 лютого 2023 р.

  Завдячуючи наполегливій праці науково-педагогічних працівників кафедри журналістики та мовної комунікації гуманітарно-педагогічного факультету, а саме доктору педагогічних наук, професору Наталії Миколаївні Костриці та кандидату філологічних наук, доценту Галині Віталіївні Фоміній, аспіранти КНР продовжують вивчати українську мову.

  Відповідно до попередньо погодженого графіку викладання, іноземні аспіранти в НУБіП України зараховані на такі освітньо-наукові програми підготовки докторів філософії, як: «Освітні, педагогічні науки», «Менеджмент», «Маркетинг», «Комп’ютерні науки», «Харчові технології». Наразі всі вони спільно навчаються двічі на тиждень: 1 група має заняття в середу та четвер; 2 група – в середу та п’ятницю.

  Незважаючі на часті перебої електропостачання, аспіранти впродовж першого тижня нового року мали можливість прослухати 12-ту та 13-ту лекції. Крім онлайн-викладання, НПП НУБіП надсилають іноземним здобувачам аудіозаписи та відеопрезентації.
 Варто нагадати, що саме у другій половині лютого (з 13 по 28 лютого) всі аспіранти проходитимуть чергову атестацію на своїх профільних кафедрах та факультетах. Відповідно затвердженого графіку навчання іноземних громадян, аспіранти КНР також матимуть змогу скласти свої перші екзаменаційні випробування з іноземної (української) мови та з гордістю продемонструють під час атестації свої мовні навики.

  Щира вдячність Наталії Миколаївні та Галині Віталіївні, адже саме від них залежить готовність наших аспірантів з КНР до подальшого освоєння ними фахових дисциплін та написання наукових робіт для здобуття ступеня доктора філософії.

Віталій Вакуленко,
завідувач відділу аспірантури

 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook