На факультеті ветеринарної медицини відбувся День відкритих дверей для випускників шкіл, гімназій та ліцеїв

11 грудня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   Ми зобов’язанні дбати про розвиток нашої держави та її економіку шляхом підготовки висококваліфікованих, конкуренто спроможних кадрів у кожній галузі.

   10 грудня 2022 р. у Національному університеті біоресурсів і природокористування України було проведено «День відкритий дверей» для випускників шкіл, гімназій та ліцеїв в режимі on-line з використанням платформи Webex та очно. У «Дні відкритих дверей» на факультеті ветеринарної медицини університету взяли участь 77 абітурієнтів дистанційно та 9 очно.

   До абітурієнтів звернувся декан - Микола Цвіліховський, який зазначив що факультет ветеринарної медицини НУБіП України має потужний кадровий потенціал, сучасне обладнання і прекрасну матеріально-технічну базу та впродовж багатьох років є центром ветеринарної освіти, науки, інновацій і практики в нашій державі. Підтвердженням цьому є успішна робота наших випускників на самих сучасних високотехнологічних підприємствах, у ветеринарних клініках як в Україні, так і в усьому світі – США, Канаді, Австралії, Європейському союзі.

   І це є закономірним, тому що ми постійно орієнтовані на перспективу, змінюємось, удосконалюємось, враховуємо сучасні тренди ветеринарної медицини, прогнозуємо для лікаря ветеринарної медицини завтрашній ринок праці.

   Декан акцентував увагу на сучасній матеріально-технічній базі факультету, створених принципово нових навчально-наукових і дослідницьких лабораторіях та клінічних спеціалізованих кабінетах. Факультет має найкращий на теренах Європи Музей анатомії з технологіями полімерного бальзамування (пластинації) біологічних препаратів, Клінічний центр «Ветмедсервіс», що обладнаний високотехнологічними приладами для рентгендіагностики, спец кабінетами УЗ-діагностики, ендоскопії тварин, грумінгу, стоматології. На факультеті діють унікальні і єдині в Україні - «Банк крові тварин», «Центр репродуктології тварин з банком сперми і ембріонів», «Центр клітинних технологій у ветеринарній медицині», де вивчають, отримують і застосовують у ветеринарній практиці стовбурові клітини.

 

 

 

 

 

   Для учасників «Дня відкритих дверей» були продемонстровані відеоролики матеріально-технічного забезпечення усіх кафедр та інших структурних підрозділів факультету. Учасники змогли ознайомитися з особливостями підготовки лікаря ветеринарної медицини на факультеті, роботою ННВ Клінічний центр «Ветмедсервіс» та прямо з робочого місця, роботодавцями було презентовано базу практик для студентів мережі ветеринарних клінік «Зоолюкс».

 

 

   Учасники «Дня відкритих дверей» також ознайомилися із діяльністю органів студентського самоврядування факультету, організацією ними культурно-масових та спортивно-масових заходів, умовами проживання студентів в гуртожитках університету.

 

   Хоча сьогоднішній «День відкритих дверей» відбувався, в основному, дистанційно, відчувався позитивний настрій всіх учасників. Вони були надзвичайно активними, поставили велику кількість питань на які отримали вичерпні відповіді.

 

 

   На завершення декан побажав усім міцного здоров’я, успіхів і мирного неба над головою.

   Бажаємо усім абітурієнтам успішно вступити на омріяну спеціальність та чекаємо їх на факультету ветеринарної медицини НУБіП України!

Слава факультету!
Слава Університету !
Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook