Звіти голів ЕК та готовність кафедр до зимової екзаменаційної сесії обговорили на засідання вченої ради факультету аграрного менеджменту

21 листопада 2022 року

   21 листопада відбулося чергове засідання вченої ради факультету аграрного менеджменту.

   Відповідно до порядку денного, голови екзаменаційних  комісій прозвітували про результати захисту магістерських кваліфікаційних робіт студентами денної та заочної форм навчання, що відбулися в період з 14 по 18 листопада. Виступаючі відмітили якісне наповнення магістерських кваліфікаційних робіт, високий рівень організації захистів у змішаному форматі та достатній рівень володіння матеріалом здобувачів магістратури.

 

 

   Про результати перевірки на плагіат доповіла заступник декана Лариса Карпенко, зазначивши, що цього року було здійснено перевірку 130 магістерських кваліфікаційних робіт.
    Завідуючі кафедр прозвітували про готовність колективів кафедр до початку зимової екзаменаційної сесії студентів денної форми навчання. В умовах воєнного стану та проблем з енергетичними ресурсами, кожен викладач має усвідомлювати відповідальність щодо якісного забезпечення освітнього процесу, де роль наставників академічних груп теж одна з ключових.
   На кожному засіданні вченої ради аспіранти факультету виступають з науковими доповідями за результатами досліджень. 21 листопада з такою доповіддю виступив здобувач вищої освіти ступеня доктора філософії зі спеціальності 075 Маркетинг Олександр Омельяненко. Здобувач представив свої доробки на тему «Розвиток інтернет маркетингу на підприємствах аграрного сектору», де розкрив особливості використання інструментів інтернет маркетингу саме на аграрних підприємствах. Відомі нам виробники, агрохолдинги широко застосовують SMM маркетинг у своїй діяльності для просування товарів та задоволення потреб здобувача.
 
   На засіданні розглянули питання рекомендації до присвоєння вченого звання доцента, затвердження тем здобувачів вищої освіти ступеня доктора філософії, а також рекомендували до видання ряд посібників та методичних вказівок.
   Голова вченої ради, декан факультету Анатолій Остапчук звернувся до членів вченої ради з вимогою на високому рівні провести заліки та іспити, активізувати профорієнтаційну роботу, продовжити залучення слухачів підготовчого відділення та постійно тримати зв’язок зі студентами і їх батьками.

Секретар вченої ради факультету Лариса Карпенко
 
Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook