Активно виконуючи план: продовжується профорієнтаційна робота на факультеті захисту рослин, біотехнологій та екології.

15 листопада 2022 року

   Співробітники факультету захисту рослин, біотехнологій та екології на чолі з деканом старанно продовжують виконувати план з профорієнтаційної роботи, аби молоде покоління більше дізнавалось про НУБіП України, зокрема спеціальності, які готує факультет, умови вступу, пільги, переваги.
   15 листопада 2022 року в рамках профорієнтаційної роботи декан Юлія Коломієць, заступник декана з міжнародної діяльності Валерія Бондарь та заступник декана з навчальної роботи і господарської діяльності Петро Дрозд відвідали Гімназію біотехнологій № 177, яка розташована в м. Київ.


   У 2004 році середня загальноосвітня школа №177 отримала статус спеціалізованої школи з поглибленим вивченням біотехнологій, а у 2008 році отримала статус гімназії. Гімназія працює за індивідуальним робочим планом. Мова навчання: українська, вивчаються англійська та німецька мови. Профілі навчання: біотехнологічний, суспільно-гуманітарний, іноземної філології. Гімназія має 7 кабінетів біології та біотехнології, в тому числі дослідні лабораторії та препараторські, та по 2 кабінети хімії та фізики – лекційний та лабораторія.


   Директор Ірина Сташевська та заступник директора Ірина Виноградова радо зустріли та запросили представників факультету до навчальних класів, де відбулась зустріч з учнями 10-11 класів. Школярі навчаються у змішаному форматі, тому презентаційну доповідь слухали, як очно, так і в онлайн режимі. На зустрічі також була присутня вчителька біології та класний керівник 11 класу Надія Ткач.
   Оскільки заклад профільний, більшість учнів має чітку позицію та бажання пов'язати своє життя із надзвичайно актуальною та важливою спеціальністю в сучасному світі. Тому, Юлія Коломєць підкреслила, що НУБіП України має статус національного та дослідницького університету, сучасний європейський рівень, має численні здобутки. В університеті можна навчатися за міжнародними магістерськими програмами в університетах США, Німеччини, Японії, Польщі, Нідерландів, Китаю, отримати «подвійний диплом» університету-партнера, разом з тим, потрапити на практику закордоном. Декан зауважила, що факультет має широкий вибір спеціальностей, акцентувала увагу на перспективах майбутньої професії та подальшого працевлаштування за обраним фахом в міжнародних, державних компаніях, лабораторіях, підприємтсвах.

   Юлія Коломієць наголосила, що НУБіП України знаходиться в унікальному місці Голосіївського району, має власний Ботанічний сад. Пояснила, що на факультеті також приділяють багато уваги фізичній культурі, спорту, студенти приймають участь в загальноуніверситетських заходах, відвідують гуртки, активно проявляють себе. Далі, Юлія Василівна надала актуальну інформацію про вступ, прохідний бал, шанси навчатися за бюджетні кошти та підкреслила, що можна отримати додаткові бали після консультаційно-підготовчих курсів, які проводяться на базі НУБіП України.


  Учні гімназії неабияк зацікавились презентацією про факультет, кафедри, навчально-наукові лабораторії та мали змогу поставили запитання, які виникли в ході зустрічі. Співробітникам факультету особливо приємно було відвідати заклад закоханий в біотехнологію. Щиро вдячні директорці Ірині Сташевській за теплу зустріч та дружню атмосферу!

Наталія Батрак

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook