Магістри-фінансисти захистили звіти з виробничої практики на кафедрі фінансів

10 листопада 2022 року
    Практична складова, як один із головних елементів набуття відповідних компетентностей та навичок студентами ОС «Магістр» має  важливе значення. Згідно з графіком навчання виробнича практика магістрів спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування» тривала з 11 липня по 29 жовтня 2022 року. Протягом всієї практики студенти мали можливість застосовувати теоретичні знання отримані протягом навчання, проявити  лідерські якості при виконанні складних професійних завдань практичного спрямування.
     Результати проходження практики студенти висвітлили в своїх звітах та підтвердили рівень своєї практичної підготовки під час їх захисту, що проходив 9 листопада 2022 року в онлайн форматі на кафедрі фінансів. В складі комісії із захисту практики були: голова комісії завідувач кафедри фінансів Давиденко Надія Миколаївна, члени комісії доценти кафедри фінансів Скрипник Г.О., Буряк А.В. та Тітенко З.М. На захисті звітів були присутні члени кафедри фінансів-керівники магістерських робіт.

    Виробнича переддипломна практика дає студенту можливість остаточно переконатися в правильності зробленого ними вибору. Вибір бази виробничих практик студенти здійснювали самостійно після відповідного консультування з керівниками магістерських робіт, а потім затверджувались на засіданні кафедри фінансів, в присутності гаранта освітньої програми «Магістр» із спеціальності 072 «Фінанси, банківська справа та страхування». Практика проходила на підприємствах та інших суб’єктах господарювання, що є в переліку баз практики кафедри та відповідають вимогам програми практики.

    Бази практики в цьому році є різноманітні, зокрема: ПРАТ «КПМГ АУДИТ», ТОВ «Лімагрейн України», АТ «Акцент банк», ТОВ «Констракшин Машинері», ТОВ «Валідус СпецАвто», ТОВ «Клакона систем», ПАТ «Альфа банк».
     В процесі захисту звіту студенти показали знання з особливостей планово-фінансової, інформаційно-аналітичної, інноваційної, організаційної та проектно-дослідницької діяльності на підприємстві, обґрунтовували власні думки щодо шляхів вдосконалення як роботи фінансової служби так і підприємства в цілому. А також поділилися своїми думками щодо посилення практичної складової в навчальному процесі.


Зоя Тітенко,
доцент кафедри фінансів

 
Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook