Вакансія : "Технолог харчової промисловості "
Вимоги :
Профільна вища освіта,
досвід роботи у харчовій промисловості.
Знання вимог безпечності та якості харчових продуктів.
Вміти працювати у колективі, бути відповідальним та комунікабельним
Умови роботи :
Цех по засолці овочів (огірки, томати, часник, яблука) та виготовленню овочевих салатів (салати по-корейськи, салати мариновані та інше).
Графік Понеділок- Пятниця з 8,00 до 17,00 Субота з 8,00 до 14,00.
Виробництво знаходиться у м. Полтава, можлива кандидатура з іншого міста.
Обов’язки :
Контролювати додержання технологічної дисципліни та правил експлуатації обладнання.
Розробляти прогресивні технологічні процеси, режими виробництва готової продукції.
Розробляти карти технологічного процесу та іншу технологічну документацію
Брати участь у проведенні досліджень і визначенні показників якості сировини, продукції.
Знати, розуміти та застосовувати нормативні документи, що стосуються діяльності цеху
Знати і виконувати вимоги нормативних актів про охорону праці та навколишнього середовища, дотримуватись санітарних норм, методів і прийомів безпечного виконання робіт
Детальна інформація та анкета ха посиланням:ua.jooble.org/jdp/-8969896235765343872