Відкрита лекція з дисципліни «Теорія ймовірностей та математична статистика»

21 жовтня 2022 року
20 жовтня 2022 року відбулась відкрита лекція кандидата економічних наук, доцента кафедри економічної кібернетики Галаєвої Людмили Валентинівни з дисципліни «Теорія ймовірностей та математична статистика», що передбачена навчальним планом для студентів другого курсу ОС «Бакалавр» факультету інформаційних технологій спеціальності 051 «Економіка» освітньо-професійних програм «Економічна кібернетика» та «Цифрова економіка».
Тема відкритої лекції: «Закони розподілу випадкової величини». У ході лекції Людмила Галаєва розповіла про сутність і значення законів розподілу дискретної та неперервної випадкової величини, надала їх основні характеристики, навела особливості кожного з них.
 
 Подача матеріалу супроводжувалась практичними прикладами їх застосування, метою яких було поглиблення та закріплення отриманих знань.
Лекція була прочитана на високому рівні. Викладачами та студентами високо оцінено якість і доступність представленого матеріалу, застосування лектором сучасних технічних засобів навчання, відзначено актуальність та сучасність змісту лекції.
 
Коваль Тетяна

доцент кафедри економічної кібернетики, к.ф.-м.н. 

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook