Зліт студентських лідерів аграрної освіти

May 30, 2017

24-27 травня в Національному університеті біоресурсів і природокористування України відбувся ХІХ зліт студентських лідерів аграрної освіти. Студентські активи факультетів зустрічали найкращих представників навчальних закладів аграрного напрямку з 10 університетів і понад 100 коледжів з усієї України. Нашому факультету випала нагода бути на чолі делегацій з Рівненської і Волинської області. 

 

Відповідальні за делегатів намагались як найкраще представити наш університет. Спершу ми продемонстрували музей анатомії, оновлений ботанічний сад. кафедру бджолярства та конярства. Нашим завдання було піклувалися не тільки про денну культурну програму, а й вечірню, для більш зближеного спілкування між студентами-делегатами.

Наші підшефні делегати прийняли участь у дискусійному клубі, де могли подискутувати на 7 із можливих тем. На цьому дійстві кожен з представників міг висловити свою думку щодо заданої теми. Але найбільше, що вразило і закарбувалося в пам’яті наших гостей – це прогулянка вечірнім Києвом. Вони мали змогу побачити наймальовничіші куточки Києва: Маріїнський парк, Верховну Раду, прогулятися вздовж Дніпра, спостерігали за грайливістю фонтанів на Майдані Незалежності та мали змогу відчути теплоту романтичного Хрещатика.

Незабутнім для кожного із гостей було свято до 119 Дня Народження університету. На ньому було підведено підсумки та нагородження переможців, також передача естафети зльоту студентських лідерів аграрної освіти Уманському національному університету садівництва, після чого усіх було запрошено на святкову дискотеку.

Зі слів наших гостей за період їхнього перебування у стінах нашого університету вони немов відчули дух студента НУБіП і у більшості з’явилось бажання подальшого вступу до нас. Тому Ласкаво просимо!

 

Людмила Комар,

студентка 3 курсу агробіологічного факультету 

 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook