PhD: клопітка праця експертів Нацагентства під час акредитації ОНП «Галузеве машинобудування»

21 жовтня 2022 року
   На жаль, в умовах війни відбувається багато речей на які ми не можемо вплинути. Порушені взаємозв’язки між регіонами, значної шкоди завдано інфраструктурі. Вплив війни за секторами нерівномірний. Водночас деякі сектори переорієнтували виробництво в умовах воєнного стану на виробництво продукції для потреб захисту країни. Серед них – машинобудування. Це певною мірою може зменшити вплив війни на економіку. Саме на цьому зосередив увагу ректор НУБіП України Станіслав Миколайович Ніколаєнко на черговій зустрічі з Нацагентством при акредитації ОНП «Галузеве машинобудування» за третім рівнем вищої освіти.

   Відповідно до Програми виїзду експертної групи у форматі онлайн-візиту впродовж 19-20 жовтня 2022 року відбулась низка зустрічей. До складу експертної групи НАЗЯВО увійшли: Власовець Віталій Михайлович, доктор технічних наук (Державний біотехнологічний університет) – керівник групи; Кривопляс-Володіна Людмила Олександрівна, доктор технічних наук (Національний університет харчових технологій); Поліщук Андрій Олегович (Хмельницький національний університет, здобувач вищої освіти).

   Успішно відбулись зустрічі з керівництвом та менеджментом НУБіП, з академічним персоналом, зі здобувачами, адміністративним персоналом та ін. Відбувся відео-огляд матеріально-технічної бази університету (яку експерти відзначили на досить високому рівні), що використовується під час реалізації ОНП. Усі охочі учасники освітнього процесу (крім гаранта ОНП та представників адміністрації) мали можливість долучитися до відкритої зустрічі.

   На фінальній зустрічі проректор з науково-педагогічної роботи та розвитку Кваша Сергій Миколайович та проректор з науково-педагогічної роботи Шинкарук Василь Дмитрович щиро подякували експертам за детальний аналіз ОНП «Галузеве машинобудування», їх влучні поради, високий рівень професійності та високу об’єктивну оцінку.


Надія Міняйло,
заступник завідувача відділу аспірантури

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook