Посвята у студенти першокурсників факультету аграрного менеджменту

20 вересня 2022 року

 

   19 вересня надовго залишиться в пам'яті першокурсників. Адже це особливий день – День знань. День з якого починається дорога в майбутнє, день сходження до вершин країни знань. Він є початком та можливістю занурення у цікавий світ інформації та нових й цікавих знань.
   В цей день факультет аграрного менеджменту гостинно зустрів першокурсників на спеціальності 073 Менеджмент та 075 Маркетинг, відчинивши їм свої двері храму науки. Щорічно “Посвята в першокурсники” на факультеті проводиться урочисто, але у зв’язку із військовими діями, урочистості були проведені у 10 корпусі.



   З нагоди урочистості прозвучав Державний гімн, хвилиною мовчання вшанували пам'ять загиблих Героїв.
   З вітальним словом до першокурсників звернувся декан факультету аграрного менеджменту Анатолій Остапчук, який запевнив, що буде нелегко, але цікаво. Адже для студентів організовано високий рівень освітнього процесу, реальні практики, зустрічі з бізнесом, cучасні проекти, навчання та проходження практик за кордоном, навчання на військовій кафедрі, інтенсивне спортивне та культурно-масове життя.
   Із настановами та побажанням натхнення у досягненні нових висот звернувся до першокурсників проректор науково-педагогічної роботи та розвитку Сергій Кваша. Проректор зазначив, що бути студентом – це відповідальна і почесна місія. Для студендів відкриті безмежні перспективи творчості та саморозвитку і попереду чекають цікаві проєкти, неймовірні відкриття, незабутні зустрічі.
   Під час заходу першокурсники урочисто зачитали Присягу студента НУБіП України, присягли виконувати всі зазначені пункти протягом навчання в університеті.

   А згодом наставники академічних груп урочисто вручили студентам першокурсникам екзаменаційні книжки.
   Бажаємо першокурсникам оволодіти омріяною професією, зустріти добрих і надійних друзів. Нехай новий навчальний рік для кожного з них стане часом звершень й відкриттів. Навчайтесь із задоволенням, підкорюйте вершини в освіті, науці, культурі та спорті.
   Будьте амбітними!
   Успіхів і незабутніх емоцій, оптимізму, віри у завтрашній день!
   

Мирного неба, міцного здоров’я!
   Слава Україні!

Оксана Пащенко
доцент кафедри економічної теорії

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook