Освітньо-виховний процес у полі зору старост академічних груп першого курсу факультету ветеринарної медицини

28 вересня 2022 року
   27 вересня відбувся перший старостат за участі старост 1 курсів, під головуванням заступників декана факультету ветеринарної медицини. Слід зазначити, що явка старост була 100%.

   Відповідно до порядку денного зібрання, заступник декана Сергій Деркач у своєму виступі звернув увагу старост груп на «Положенні про заліки та іспити у НУБіП України» та відвідуваність занять здобувачами вищої освіти першим курсом.

   Також закликав старост провести з студентами своїх груп роботу щодо дотримання правил внутрішнього розпорядку в Університеті та інструкції з правил поведінки в умовах воєнного стану в Україні. Суворо дотримуватися в корпусі правил щодо протидії поширення вірусу COVID-19. Зосередив увагу старост академічних груп на щоденному прозорому контролі відвідування занять здобувачами з відповідним веденням журналу академічної групи.

 

   Заступник декана Юрій Жук нагадав старостам про заповнення індивідуального плану магістра. Постійно інформувати деканат факультету про стан справ у академічній групі.

   Заступник декана Тарас Савчук нагадав старостам про їх обов’язки та завдання передбачені «Положенням про старосту академічної групи» і закликав їх дотримуватись. Звернув увагу старост на правила призначення академічних стипендій та порядок щомісячної подачі і обліку додаткових балів. Закликав студентів брати активну участь в усіх виховних та спортивних заходах, які будуть проводитись на рівні факультету і Університету.

   Старости першого курсу факультету ветеринарної медицини доповіли про відвідування різних музеїв НУБіП України. Акцентували увагу на питаннях, які виникали впродовж навчання та отримали чіткі, лаконічні і аргументовані відповіді.

 

   Дано доручення старостам академічних груп разом з наставниками запланувати в осінньому семестрі екскурсії по цікавих місцях, які знаходяться на території НУБіП України. Підтримувати постійний зв'язок у групі, з наставником і деканатом

Усім міцного здоров’я, мирного неба над головою!

Слава Україні!

Сергій Деркач, Юрій Жук, Тарас Савчук,
заступники декана факультету ветеринарної медицини

 

Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook