Фінішував «Тиждень інтелектуальних ігор»

14 листопада 2014 року

     Інтелектуальною грою «Брейн-ринг» фінішував триденний марафон «Тижня інтелектуальних ігор» в НУБіП України. 
Всі команди змогли продемонструвати неабияку швидкість мислення, дедукцію, логіку та різносторонні знання. Максимально ж ерудованими виявилися представники адміністрації університету — «Неудержимые», перегравши в суперфіналі команду природничо-гуманітарного ННІ «Аурум».
     Та оскільки «Неудержимые» брали участь в цих іграх поза конкурсом, то загальний підсумок третього етапу змагань такий. 1-ше місце посів вже згаданий «Аурум», 2-ге — команда ННІ земельних ресурсів і права «Монтенегро», замкнув же трійку лідерів «Гастроном» з ННІ рослинництва, екології і біотехнологій.

     

     

     А беззаперечними переможцями «Тижня інтелектуальних ігор» в НУБіП України стали представники ННІ бізнесу — команда «Даздрагон», за ними розташувалися «Монтенегро» і «Гастроном».

     

       

     

     Нагородження солодкими заохочувальними призами провів директор ННЦ виховної роботи та соціального розвитку Дмитро Черкашин, який вручив переможцям запрошення на святкування Дня студента, що відбудеться 17 листопада в павільйоні Національного експоцентру.
     Дмитро Костянтинович також висловив слова щирої вдячності організаторам цього потужного інтелектуального дійства — Клубу знавців НУБіП України та особисто його керівникам — Алісі Селезньовій і Sofi Sirius та запропонував провести подібний захід серед збірних викладачів університету. 
 

Микола Любінський,
начальник відділу виховної роботи та студентських справ

Фотозвіт:

     

     

     
 


Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook