Двотижневий освітній процес PhD: перші відгуки аспірантів

17 вересня 2022 року
   Як відомо, з 05 вересня в НУБіП України відбувається реалізація освітньої складової для аспірантів 1-го року навчання денної та вечірньої форм навчання.

   Від перших днів викладання дисциплін, ректорат університету, а також відділ аспірантури максимально враховують всі потреби аспірантів, а також постійно адаптовують навчання до складних умов сьогодення. Наразі викладаються дисципліни у змішаному форматі. У аспірантському розкладі наявні окремі дні для прослуховування очних лекцій, а також присутній дистанційний формат практичних занять. Даний формат дозволяє кожному аспіранту отримати максимальний результат від навчального процесу, впорядкувавши свої щоденні задачі та вірно спланувати свій робочий день.

   Слід відзначити високий професіоналізм науково-педагогічних працівників гуманітарно-педагогічного факультету та факультету інформаційних технологій, адже саме вони забезпечують для аспірантської спільноти глибокі знання з філософії науки, іноземних мов (за професійним спрямуванням), комп’ютерної обробки інформації, математичного моделювання, педагогіки та управління закладами вищої освіти.

   Окрему подяку хочеться висловити ректорату за організацію навчального процесу в очному форматі, адже дуже важливим є спілкування з науковцями «face to face», почути від них чесні відповіді на питання та глибокі життєві поради. Дякуємо за чудову атмосферу та цікавий контент перших очних лекцій ректора Станіслава Миколайовича Ніколаєнка та проректора Сергія Миколайовича Кваші, котрі наповнили аспірантський навчальний тиждень позитивними емоціями та духом оптимізму.

Слава Україні! Героям слава!

Наталія Сергійчук та Олег Мацола,
аспіранти 1 року навчання


 

Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook