Початок віртуального семестру Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф (Німеччина) в рамках проекту DAAD «Цифрова Україна: забезпечення академічної успішності в умовах кризи (2022)»

18 вересня 2022 року
   7 вересня 2022 року в рамках нового міжнародного проекту DAAD «Цифрова Україна: забезпечення академічного успіху під час кризи (2022)» було урочисто оголошено про початок віртуального семестру для студентів Національного університету біоресурсів і природокористування України, Сумського національного аграрного університету, Миколаївського національного аграрного університету, Полтавського державного аграрного університету, Вінницький національного аграрного університету, Національного університету водного господарства та природокористування (м. Рівне).

   Після оголошеного влітку конкурсу і відборів навчатися на базі німецького вишу, як студенти за обміном, будуть більше 170 студентів з українських університетів (53 учасник від НУБіП).

   Метою проекту є підтримати талановиту молодь України, які продовжують своє навчання в Україні під час війни, і дати можливість молодим людям додатково долучитися до навчального контенту німецьких університетів та вивчити ті предмети, що сформують їх як успішних фахівців нашої держави.
   Координатором проекту від НУБіП є директор ННЦ міжнародної діяльностіЛабенко О.М. Запрошеним лектором для викладання на віртуальному семестрі є доцент кафедри адміністративного менеджменту та ЗЕДКоваленко Н.О.

   На церемонії відкриття студентів привітав віцепрезидент Університету прикладних наук Вайєнштефан-Тріздорф, проф. Ральф Шлаудерер та представниця офісу DAAD-IC-Kyiv д-р Оксана Швайка.

Фото 33

   Студентів попереду чекає цікавий та насичений семестр, побажаємо їм успіхів і вдалої здачі сесії!

Олександр Лабенко,
директор ННЦ міжнародної діяльності
Наталія Коваленко,
доцент кафедри адміністративного
менеджменту та ЗЕД

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook