Після літньої перерви відновлюють роботу наукові гуртки

14 вересня 2022 року

Після нетривалої перерви, що вона з давніх-давен для студентів називається «канікули», сповнені сил та завзяття стали до нового етапу навчання студенти НУБіП України, а, відтак й бакалаври-міжнародники.
Продовжують роботу й наукові гуртки кафедри міжнародних відносин і суспільних наук.
У четвер, 01 вересня, у самий День знань члени гуртків «Інформація і політика» та «Дипломатія і геополітика» провели спільну, першу цього семестру організаційно-настановчу зустріч, на якій ухвалили плани роботи гуртків на поточний навчальний рік, ознайомилися із деякими особливостями роботи за умов війни й воєнного стану, відомостями щодо проведення зборів гуртків протягом навчального семестру тощо.
Науковий керівник обох наукових груп, канд. іст. наук, доцент кафедри міжнародних відносин і суспільних наук Асатуров С.К. поінформував зібрання зокрема щодо порядку проведення наукових заходів, зокрема круглого столу до чергової, 77-ї річниці заснування ООН та традиційної, ХV-ї за ліком студентської науково-практичної конференції «Українська дипломатія у часи випробувань», ознайомив присутніх із певними особливостями проведення професійних занять, запропонував пройти безкоштовний тренінг, що він може й має стати у нагоді усім членам гуртків як майбутнім фахівцям у сфері міжнародних відносин.

     

Було обговорено питання підготовки наукових розвідок, кращі з яких представлятимуть гуртки, кафедру, факультет й зрештою Університет на Всеукраїнському конкурсі студентських наукових робіт цього року.
Через війну не було можливості зустрітись офлайн, тому онлайн платформою став Zoom. Хоч й крізь екран, члени гуртків мали можливість відновити контакт з друзями та науковим керівником.
Не дивно, що кожному з присутніх хотілося б відвідати такі зустрічі в очному форматі: зустрітись з високошанованими гостями особисто, відкривати для себе нові знання, слухати цікаві доповіді, ставити питання та обговорювати проблеми. Тому всі вони висловили щиру упевненність й переконання, що всі ми обов’язково наздоженемо й справдимо це після нашої перемоги!

 

 

 

Карина Тимощук, студентка групи МВ 21001б,
Іванна Бусло, студентка групи МВ 21002б,
заступники старост гуртків
«Інформація і політика» та «Дипломатія і геополітика»

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook