НУБіП України відзначає День фізичної культури і спорту

9 вересня 2022 року

 Вже традиційно, в другу суботу вересня в Україні відзначають День фізичної культури і спорту. По всій країні проходять масові заходи, спрямовані на пропаганду здорового способу життя. НУБіП України теж долучився до спортивного руху в країні. На спортивних майданчиках університету було проведено комплекс спортивних заходів присвячених Дню фізичної культури і спорту в Україні.

   31 серпня 2022 року на стадіоні університету пройшла фінальна частина спартакіади студентів НУБіП України з міні-футболу. Призерами і переможцями стали: 1 місце – гуманітарно-педагогічний факультет, 2 місце – факультет аграрного менеджменту, 3 місце – факультет землевпорядкування. Було залучено двісті двадцять чотири спортсмени з різних факультетів і ННІ.

   З 29 серпня 2022 року розпочалися змагання з паркового волейболу. Кожна команда складалася зі змішаного складу учасників: четверо чоловіків та двоє жінок. До фінальної частини змагань дісталися збірні факультетів і ННІ: агробіологічного, конструюванню та дизайну, землевпорядкування та енергетики, автоматики і енергозбереження. В змаганнях приймають участь близько ста п’ятдесяти студентів.
   7 вересня 2022 року розпочались змагання спартакіади студентів з шахів. У складі кожної команди четверо студентів та одна студентка. До змагань залучено близько вісімдесяти учасників.

 

 

   8 вересня 2022 року пройшли змагання з баскетболу 3х3 серед чоловічих команд. Переможцями та призерами стали: 1 місце – механіко-технологічний факультет, 2 місце – факультет конструювання та дизайну, 3 місце – ННІ енергетики, автоматики і енергозбереження. До змагань було залучено сімдесят учасників.

   9 вересня 2022 року спортивний марафон НУБіП України продовжать змагання з гирьового спорту. Турнір буде проходити в спортивному комплексі університету, у залі важкої атлетики. Планується залучити близько ста студентів та студенток НУБіП України.
   Також, у рамках 66-ї спартакіади студентів НУБіП України будуть проведені змагання з таких видів спорту: теніс настільний, баскетбол 3х3 (жінки), військово-патріотичні естафети та інші.
   Загалом, участь в спортивних заходах НУБіП України вже взяли шістсот двадцять чотири спортсмени нашого університету. Також, до підтримки улюблених команд долучається велика кількість вболівальників, як студентів, так і професорсько-викладацького складу, які не шкодують оплесків, запальних вигуків та вільного часу для своїх збірних.

   Таким чином, у важкий для країни військовий час, НУБіП України став центром активного студентського життя та великою спортивною родиною!


Олена Отрошко,
старший викладач кафедри фізичного виховання

Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook