Кампус готується до зустрічі з першокурсниками!

1 вересня 2022 року
   З 24 лютого наша держава бореться проти повномасштабного російського терору. Тисячі українців віддали свої життя, щоб ворогу не вдалося знищити наш народ і нашу свободу! Національний університет біоресурсів і природокористування України став міцною опорою для студентів та не зупинив роботу, а вийшов на новий рівень розвитку. За вказівкою ректора Станіслава Ніколаєнка, 30 серпня розпочалась щорічна ревізія стану готовності житлових кімнат, що підготовлені для поселення студентів 1 курсу.

   Під пильним керівництвом Сергія Кваші, проректора з науково-педагогічної роботи та розвитку, спільно із Сергієм Стецюком, директором студентського містечка та Сергієм Михнюком, директором ННЦ ВР і СР, розпочали із гуртожитків №6 та №7.

   «Заселити мешканців в достойні умови – першочергове завдання, яке перед нами поставило керівництво університету, а ми зобов’язані виконати якнайкраще» – ділиться враженнями Тетяна Фешенко, завідувач 6 гуртожитку, до неї комісія завітала першою. Гуртожиток №6 став другою домівкою для студентів гуманітарно-педагогічного факультету та студентів факультету ветеринарної медицини. Цьогоріч, для новоприбулих мешканців вже підготовлено більше 20 кімнат, ще 15 на етапі завершення ремонтних робіт.
   Далі, колеґія завітала у 7 гуртожиток, де мешкають майбутні провідні спеціалісти у галузі енергетики та інформаційних технологій. Звертали особливу увагу на наявність необхідних меблів та на загальний стан кімнати. «Незважаючи, на несприятливу економічну ситуацію в державі університет продовжив удосконалювати матерільно-технічну базу гуртожитків. Крок за кроком робимо все, щоб студенти почувались, як вдома, бо для деяких мешканців – гуртожиток став єдиним прихистком» – ділиться Ольга Паламарчук, завідувач гуртожитку.

   Проректор Сергій Кваша, зауважив достойний рівень підготовки та відповідальний підхід кожного, хто вклав свою нішу у приготуванні до поселення на 2022 – 2023 н.р.
   «Навіть у час війни, у кампусі підготовлено та відремонтовано більше 200 житлових кімнат, оновлене та приведене у належний стан сантехнічне та електричне обладнання. У вищезгаданих гуртожитках і досі не втихає робота: продовжуються поточні та косметичні ремонти» – розповідає Сергій Стецюк.
   Спільними зусиллями завідувачів гуртожитків, працівників господарських служб ми на належному рівні зустрінемо наших довгоочікуваних першокурсників!

З нетерпінням чекаємо у стінах гуртожитків, любі вступники!
Все буде Україна!

Марта Колич,
фахівець студентського містечка

 


Регіональні навчальні заклади (синій)Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook