З Днем знань!

1 вересня 2022 року
Шановні студенти, батьки, викладачі!
       У цей день розпочинається дорога у майбутнє кожної людини, старт новим справами та планами, підкорення нових вершин у світі знань. Хтось асоціює 1 вересня зі шкільними роками, комусь більше запам’ятались роки навчання у ВНЗ, а викладачі пам’ятають свою першу пару.
 
Дорогі студенти!
    Опановуйте знання, виховуйтесь у дусі патріотизму і любові, бережіть і примножуйте духовну спадщину нашого народу, будьте гордими нащадками своїх батьків, які сьогодні хоробро захищають нашу Україну. Знання тільки тоді Знання, коли вони набуті зусиллями думки, а не пам’яттю, і тому бажаємо вам, шановні студенти сил, натхнення!
 
Дорогі викладачі!
     Ви щедро даруєте свої знання, плекаєте справжніх патріотів нашої держави. Ваша мудрість і великодушність залишається з вихованцями на все життя.
    Усім, хто в цей День прийде до навчальних закладів здобувати знання, бажаємо успіхів, натхнення, жаги до знань та нестримної волі до перемоги.
Нехай підґрунтям щасливого життя будуть міцне здоров’я, особисте щастя, терпіння і мудрість, натхненна думка та щирі почуття.
З вірою в серці і до перемоги
Щиро,
Ваша команда економічного факультету!
 

 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook