Бабич Олександр Анатолійович

Кандитат біологічних наук, доцент

Напрямок наукових досліджень: фітопаразитичні нематоди

У 2005 році з відзнакою закінчив Національний аграрний університет. В 2010р. захистив кандидатську дисертацію на тему «Комплекс фітонематод агроценозів хмелю та заходи регуляції їх чисельності в зоні Полісся та Лісостепу України».

 Є автором і співавтором понад 200 наукових та навчально-методичних друкованих праць, у тому числі: 8 монографій, 1 навчального посібника, 27 патентів і авторських свідоцтв, 78 наукових статей, 32 методичних рекомендацій. Активно розвиває зовнішні зв’язки в галузі захисту рослин, що підтверджується участю у понад 40-а міжнародних наукових конференціях та публікацією 57 наукових праць за кордоном. Співавтор та розробник стандартів зі спеціальностей магістрів "Захист рослин", "Карантин рослин".

Досягнення в науковій сфері відзначені Премією Верховної Ради України найталановитішим молодим ученим в галузі фундаментальних і прикладних досліджень та науково-технічних розробок, Премією Київського міського голови за особливі досягнення молоді у розбудові столиці України – міста-героя Києва та Грамотою Державної ветеринарної та фітосанітарної служби України.

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook