Один день з життя приймальної комісії механіко-технологічного факультету

15 серпня 2022 року
   Приймальна комісія механіко-технологічного факультету активно продовжує прийом заяв від  абітурієнтів на вступ на ОС "Бакалавр"  за спеціальностями 208 «Агроінженерія» та 275 «Транспортні технології».

   Електронні заяви подають через свої кабінети абітурієнти з різних куточків нашої країни. Проте окремі вступники виявляють бажання відвідати наш університет і оформити своє бажання на вступ безпосередньо в приймальній комісії.

   Більш того, їх впевненість у високій якості підготовки студентів у нашому університеті призводить до того, що абітурієнти подають не тільки заяви а й весь комплект необхідних документів (оригінали і копії) для вступу на обрані спеціальності.

   Так, для вступу на бакалаврат за спеціальністю «Агроінженерія» до нас завітав Петренко Дмитро разом з батьками.

   В ході спілкування було отримано відповіді на всі питання, що хвилювали абітурієнта та батьків стосовно умов вступу, майбутнього навчання і проживання, проведено оформлення заяви на вступ та прийнято необхідні документи. Наприкінці зустрічі задоволені відвідувачі ще виявили бажання ознайомитись з територією університету, її матеріальною базою, яскравими місцями.
   Завідувач кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту ім. Момотенка професор Роговський І.Л. привів до приймальної комісії подавати заяви та документи четверо випускників Таращанського коледжу, в якому протягом навчального року активно проводилась профорієнтаційна робота.

   Абітурієнти на місці оформили свої електронні кабінети, подали електронні заяви і комплекти документів, заповнили договори про навчання. В ході оформлення хлопці допомагали один одному, а після закінчення ще й допомогли комісії скріпленні бланків договорів, за що їм окремо дякували.

   В підсумку можемо сказати, що приймальна комісія допомагає кожному вступнику підготувати, оформити та подати документи для вступу в університет на обрану спеціальність та оперативно опрацьовує всі електронні заяви.

Секретарі приймальної комісії механіко-технологічного факультету
доценти Ачкевич О.М. та Ребенко В.І.

 
Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook