Білошицький Артур: у НУБіП обрав спеціальність «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)»

6 серпня 2022 року

 Цьогорічні абітурієнти механіко-технологічного факультету відрізняються своєю цілеспрямованістю, адже більшість з них збирається вступати за 1 або 2 пріоритетами. Отже вибір професії та навчального закладу не був випадковим. Розмовляючи з ними, ми помітили, що все більше і більше випускників йдуть завдяки профорієнтаційній діяльності викладачів факультету, зокрема кафедри транспортних технологій та засобів у АПК. Абітурієнт Білошицький Артур тільки щойно визначився зі вступом. Які фактори вплинули на його вибір?

  • Артур розкажи трохи про себе.

— Мене звати Артур Білошицький, я народився і виріс у Києві. Закінчив Автотранспортний коледж Національного авіаційного університету. Я є абітурієнтом, що подає документи на скорочений термін навчання після Автотранспортного коледжу на спеціальність «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)».

  • Ти обрав інженерний фах, а чому саме «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)»?

— Я вважаю, що це перспективна і надійна галузь, що стрімко розвивається. Навіть під час економічних криз і локдаунів фахівці транспортної галузі не сидять без роботи і вчасно отримують гідну заробітну плату. А після війни фахівці в транспортній галузі будуть необхідними. Мені з дитинства подобається мати справу з автомобілями, тому я вирішив зупинити свій вибір на спеціальності «Транспортні технології на автомобільному транспорті».

  • Фахівців, які працюють у транспортній галузів у родині немає?

— Профільних фахівців-транспортників у нашій сім'ї немає.

  • Риторичне питання: чому НУБіП?

— Подав документи на спеціальність «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)». Обрав НУБіП тому, що тут навчаються мої друзі на факультеті аграрного менеджменту, які позитивно відзиваються про навчання у ЗВО. Також впевненість у виборі посилила профорієнтаційна робота доктора педагогічних наук Дьоміна О.А., який розказав про широкі можливості для студентства і політику студентоцентристського підходу у НУБіП.

  • Артуре, підготовча робота перед тобою стоїть нелегка. Чи впевнений ти у своїх силах, здолати всі труднощі і набрати необхідний прохідний бал?

— Я завжди звик бути на вістрі атаки, переборюючи труднощі досягати поставленої мети, тому не шукаю для себе легких шляхів і готуюсь до нелегких випробувань, щоб подолати високу планку прохідного балу для вступу на механіко-технологічний факультет за спеціальністю «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)».

  • Чого очікуєш від навчання?

— Очікую, що в НУБіП я отримаю потрібні знання і практичні уміння з майбутньої спеціальності. Із задоволенням порину у світ студентського життя та хочу скористатися можливістю поїхати на практику до Німеччини.

  • Дякуємо за розмову! Бажаємо успішно подолати всі труднощі вступної компанії і отримати студентський квиток за омріяною спеціальністю!


Лілія Савченко

 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook