Павло Ісаков: якісна освіта доступна кожному, саме тому обираю НУБіП України

30 липня 2022 року

Загально відомо, що персонал – це головний ресурс будь-якої організації або компанії. Професійний підбір та навчання персоналу – запорука успіху та процвітання будь-якої організації. Сучасному управлінцю необхідно професійно володіти дієвими методами управління, розуміти цінності, знати правила й етичні норми чинні у цивілізованому світі. Саме до управлінців ставляться високі вимоги щодо наявності теоретичних знань у сфері наукового управління та практичної підготовки, адже менеджер є ключовою фігурою у діяльності будь-якої організації або підприємства.

Якщо Ви амбіційна, цілеспрямована молода людина і бажаєте стрімкої кар’єри та невпинного професійного зростання на керівники посадах – тоді гуманітарно-педагогічний факультет Національного університету біоресурсів і природокористування України - ваш вибір! Саме тут на кафедрі управління та освітніх технологій можна навчатися за освітніми програмами "Управління навчальним закладом" і "Управління персоналом", здобувати додаткову кваліфікацію й стати багатопрофільним професіоналом.

Самі магістри називають перевагами навчання в НУБіП України наявність: новітніх методів навчання, сучасної матеріально-технічної бази, можливість проходження практики в кращих компаніях України та за кордоном, зручне розташування студентського кампусу, активне та цікаве студентське життя, можливість продовження навчання за кордоном або отримання подвійного диплому. І це добре знають наші вступники, які в майбутньому хочуть стати управлінцями. З одним із таких вступників ми провели інтерв’ю.

Розкажіть, будь-ласка, про себе.

Мене звати Павло Ісаков, мені 22 роки, живу в Голосіївському районі міста Києва. Тут мої друзі і знайомі. Люблю природу та споглядати за вуличними тваринами.

Де ви навчалися?

Я навчався в Київському професійно-педагогічному фаховому коледжі  імені Антона Макаренка (КППФК) та  здобув освітній ступінь бакалавра, і в захваті від навчання, після якого, вирішив продовжити навчання в НУБіП України.

Чому саме НУБіП України?

Після завершення освіти в планах працювати в закладі освіти і для відповідності цьому необхідно отримати відповідну спеціальність та знання. Також важливим елементом буде можливість взаємодії та налагодженню зв’язків, з як майбутніми колегами, так і з професіоналами, які будуть мене навчати. Можливість використання досвіду, або залученням, наприклад, для проведення лекцій, або майстер класів у майбутньому.  Вже під час роботи в освітньому закладі, це навчання зараз з перспективою в майбутнє для розвитку особистості та країни. Також, відповідно рейтингу університетів, НУБіП України входить до 10-ки кращих освітніх закладів країни і, взагалі,  поспілкувавшись з випускниками відразу стає зрозуміло,  що вони не жаліють, що обрали навчання в НУБіП України.

Чи є у Вас захоплення, чим займаєтесь у вільний час?

Цікавлюсь творчістю інших людей, та будівельними інструментами, дуже  до вподоби ручна робота з деревом, металом, пластиком, декілька разів писав твори. Не так давно почав різьбу по дереву, а в творчих планах на майбутнє, навіть, робити різні вишивки - як хрестиком, так і складні орнаменти. Деякі знання з цих питань використовував на практиці в побутових питаннях. Наприклад, у дворі пиляли дерева і з гілок вийшло зробити лавку для сидіння, щоб всі бажаючі мали змогу посидіти та відпочити. Займаюсь не великим особистим саморозвитком та, сподіваюся, залучати до цього оточуючих, об’єднуватися з однодумцями, виконувати якісь певні роботи та спільні проекти, щось схоже, на гончарний гурток, або тематичний клуб за інтересами, як, наприклад, у форматі додаткових занять.

Які Ваші плани на майбутнє?

В планах у мене після завершення навчання - працювати за фахом, стати керівником закладу освіти. Займатися саморозвитком та подорожами. Допомагати людям насамперед знайти себе, своє призначення, самореалізуватися.

Науково-педагогічні працівники кафедри управління та освітніх технологій  бажають Вам,  Павле, гарної підготовки та вдалого складання магістерського тесту навчальної компетентності, а також легкого і цікавого навчання за освітньою програмою "Управління навчальним закладом", здобути додаткову кваліфікацію й стати багатопрофільним професіоналом завдяки гуманітарно-педагогічного факультету НУБіП України.

Інтерв’ю провів
завідувач кафедри управління та освітніх технологій
Сергій Кубіцький

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook