Ірина Тремполець та Маргарита Рубінківська: обирають факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК

12 липня 2022 року
    Вибір професії – питання багато в чому філософське. Перш за все варто визначитися, яке місце в житті ви відводите професійній діяльності в даний момент і як ця ситуація може змінитися з роками. У сучасних умовах існує величезний вибір спеціальностей, тому досить важливо не помилитися і обрати актуальний фах в якому можна постійно розвиватися. Нині випускники шкіл міста Києва діагностують і обирають фах, можливості та оцінюють заклади вищої освіти, в яких можуть здобувати майбутні перспективні професії.
      11 липня 2022 року на факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК завітали майбутні студентки Ірина Тремполець та Маргарита Рубінківська разом із батьками для знайомства із університетом.
      Заступниця декана факультету Наталія Слободянюк розповіла про переваги спеціальностей нашого факультету, викладацький склад факультету, здобутки та досягнення науково-педагогічних працівників, як молодих, так і з великим практичним досвідом, матеріально-технічну базу лабораторій, переваги навчання студентів, соціальні умови. Звернула увагу абітурієнтів та батьків на спеціальності 181 «Харчові технології» та 229 «Громадське здоров’я», за якими факультет готує фахівців ОС «Бакалавр»
    Також Наталія Михайлівна розповіла про вступ 2022 та про написання мотиваційного листа, про можливість здобути 2 спеціальності одночасно, навчаючись на стаціонарі і заочно, про можливість отримати європейський диплом в університетах Литви, Франції чи Німеччини відповідно до європейських програм обміну студентами, про можливість набратися фахових знань від потужного професорсько-викладацького складу факультету в сучасних аудиторіях, науково-навчальних лабораторіях, фундаментальній бібліотеці, про майбутнє працевлаштування після закінчення навчання за даними спеціальностями. В процесі знайомства в гостей було багато запитань на, які були надані розгорнуті відповіді.
     Якщо Ви бажаєте навчатися інноваційно, отримувати знання та навички, які сформують Вас компетентними, прогресивними, сучасними та затребуваними на ринку праці, то Ваш вибір – це факультет харчових технологій та управління якістю продукції АПК!
 

Отож, чекаємо Вас шановні абітурієнти у студентських лавах cлаветного НУБіП України.

Слава Україні! Слава Героям України! Слава НУБіП України!

  Бажаємо всім миру та перемоги!

  
Тетяна Розбицька,
PhD, заступниця декана
факультету харчових технологій та

управління якістю продукції АПК 

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook