Богдан Вовк обирає НУБіП для здобуття спеціальності «Лісове господарство»

12 липня 2022 року
     Сьогоднішня наша розмова з абітурієнтом, який обрав свій майбутній фах зовсім не випадково, адже Вовк Богдан – майбутній лісівник в п’ятому поколінні. Очевидно, що і вибір ЗВО і спеціальності був зрозумілим, проте ми вирішили розпитати Богдана про його вподобання та поцікавитися, що він очікує від навчання за обраним фахом.

  • Доброго дня, Богдане! Будь ласка, розкажіть нам стисло про себе.

— Я закінчив Корсунь-Шевченківську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів №5 з поглибленим вивченням іноземних мов ім. Дяченка і хочу отримати освіту в одному з кращих столичних університетів!

  • Які Ви маєте уподобання та інтереси, окрім навчання?

— Займаюсь спортом, важка атлетика. Бронзовий призер обласних змагань і срібний призер міжнародних змагань з боротьби дзюдо.

  • Звідки Ви вперше дізналися про НУБіП та ННІ лісового і садово-паркового господарства?

— У НУБіПі навчалися і познайомились мої тато і мама. Тому про цей заклад і проведені студентські роки я багато чув гарних відгуків від них, і як постало питання вибору – навіть і не сумнівався.

  • Варто поцікавитися, чим же обумовлений такий цілеспрямований вибір професії?

"Лісове господарство" обрав невипадково – у нас родинна династія лісівників, я буду лісівником у 5-ому поколінні. Любов до лісу мені з дитинства прививала бабуся, яка працювала у лісовому господарстві і тато, який на даний час теж працює у цій галузі.

  • Чого Ви найбільше очікуєте від навчання в університеті?

— Впевнений, коли моя мрія здійсниться і я стану студентом НУБіП України, у мене відкриються можливості досконало вивчити всі дисципліни, отримати сучасні практичні навички, мати можливість ділитись набутими знаннями з однодумцями.

  • Богдане, чи маєте вже конкретні плани після закінчення навчання?

— Мрію отримати якісну вищу освіту по обраній спеціальності “Лісове господарство”. Є бажання зайнятись науковою працею, щоб внести свій вклад в розвиток лісового господарства як на практичному рівні, так і на науковому.

  • Богдане, дякуємо за інтерв’ю! Нехай щастить при вступі і в навчанні!

 

Розмову вела завідувач кафедри лісівництва
ННІ лісового і садово-паркового господарства
Наталія Пузріна

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook