На шляху до мрії

28 червня 2022 року

Українка, хмельничанка, випускниця Ямпільського ліцею Анастасія Захарчук розповідає свою історію-мрію вступу на гуманітарно-педагогічний факультет Національного університету біоресурсів та природокористування України.


– Анастасіє, закінчуючи школу, ви заздалегідь визначились із вступом до вищого навчального закладу?


– Щодо вищого навчального закладу визначилась не відразу, але точно знала, що дуже хочу навчатися в місті Києві. Війна внесла свої корективи. Київ від нас за 350 км. Було побоювання навчатися так далеко від домівки, тому в певний час зрозуміла - моїй мрії не здійснитися.

 

– Чим вас приваблює столиця України?


– Київ – це серце нашої Батьківщини, місто великих можливостей, перспектив.

 

Як ви дізнались про наш Університет?


– Викладачі кафедри міжнародних відносин та суспільних наук разом зі студентами НУБіП України завітали до нас з профорієнтаційною роботою (Онлайн). Я довго вагалась, чи приєднуватись, але все ж таки вирішила приєднатись та послухати. Сьогодні не шкодую про це, адже я дізналась надзвичайно багато цікавого про Університет. Студенти з захопленням ділились своїми враженнями про навчання, викладачі зосередили увагу на факультетах і спеціальностях університету та їх досягненнях. Цікаві розповіді стали переконливими для мене та допомогли зробити правильний вибір – боротися за право стати студентом НУБіП України, обрати ту спеціальність, яка припала мені до душі.

 

– Яку спеціальність ви обрали?


– Подобаються дві спеціальності – «Міжнародні відносини, регіональні студії» та «Психологія».

 

– Обидві спеціальності є актуальними. Кожна із них затребувана на ринку праці. Дякуємо за відкриту розмову, будемо раді бачити вас, Анастасіє, серед студентів гуманітарно-педагогічного факультету.

 


Розмовляли
кандидат історичних наук
Людмила Радченко та
абітурієнт Анастасія Захарчук

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook