Підвищуємо кваліфікацію на професійних онлайн семінарах

26 червня 2022 року
ФВМ НУБіП України

   З 13 червня 2022 року розпочалась серія онлайн-семінарів для спеціалістів в галузі тваринництва на платформі ZOOM. Так, 13 червня відбувся семінар на тему "Гігієна утримання тварин", а 19 червня - "Вплив годівлі на якість молока". В даних заходах взяли участь співробітники кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К. Скороходька професор Ольга Якубчак, доцент Тетяна Таран, доцент Ніна Кос'янчук, доцент Віта Михальська, доцент Василь Поляковський.

             

   

   Дані заходи проводяться за підтримки Швейцарії в рамках швейцарсько-української програми «Розвиток торгівлі з вищою доданою вартістю в органічному та молочному секторах України», що впроваджується Дослідним інститутом органічного сільського господарства (FiBL, Швейцарія) у партнерстві із SAFOSO AG (Швейцарія), www.qftp.org.

   Так, 13 червня 2022 року обговорювали умови утримання корів за різних способів та систем, було складено "робочий зошит щасливої крови", лектор розповів, що потрібно знати про пасовищний період, як запобігти стресам у корів та вказав на типові помилки фермера в утриманні тварин.

   Під час онлайн-семінару, що відбувся 19 червня 2022 року  говорили про склад та нові стандарти якості молока; з'ясували, які фактори впливають на вміст жиру та білка в молоці і про те, як від цього залежить дохід виробника;

   Також визначили основні принципи годівлі корів та говорили про те, як різні види кормів впливають на молочну продуктивність та якісні показники молока.


  

Тетяна Таран, доцент кафедри ветеринарної гігієни імені професора А.К.Скороходька
 

Набір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)Захисти дисертацій

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook