Випуск 2022 року бакалаврів механіко-технологічного факультету

25 червня 2022, 18:28

 

 

   24 червня 2022 року на механіко-технологічному факультеті відбулися урочистості з нагоди випуску бакалаврів та магістрів-дослідників денної форми навчання. Дипломи бакалавра отримали 88 випускників освітньо-професійної програми «Агроінженерія», 32 випускники освітньо-професійної програми «Транспортні технології (на автомобільному транспорті)» та 9 дипломів магістра отримали випускники освітньо-наукової програми «Агроінженерія». З вітальним словом до випускників, викладачів та гостей – всіх, хто відповідально здійснює вклад у формування висококваліфікованих інженерів та транспортних фахівців агропромислового комплексу країни, звернувся декан факультету Вячеслав Братішко.
     
   До привітань також долучилися завідувач кафедри технічного сервісу та інженерного менеджменту імені М.П. Момотенка Іван Роговський, а також самі випускники та їхні батьки. Урочистості пройшли у щирій і дружній атмосфері.

 

   Бажаємо дипломованим магістрам реалізувати всі свої задуми у майбутньому та досягнути високих вершин у своїй діяльності, а бакалаврам – успішного вступу до магістратури, для освоєння другого рівня вищої освіти. Всім мирного неба, здоров’я та Перемоги!

 Іван Роговський

за матеріалами: https://nubip.edu.ua/node/111256 

 
 

 

Захисти дисертаційНабір на навчання (синій)_2015Регіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook