Олімпіада для вступу: 1028 вступників отримали Сертифікати учасника

23 червня 2022 року
     З 4 січня до 12 червня НУБіП України проводив Всеукраїнські олімпіади для професійної орієнтації вступників. У цілому взяти участь в Олімпіаді виявили бажання 1456 випускників закладів загальної середньої освіти, які прагнуть перевірити свій рівень знань та у майбутньому стати частиною великої студентської родини НУБіП України. 
     Географія учасників охоплює кожну область нашої Батьківщини, зокрема найбільше представників з Київської області (356 осіб), міста Києва (328 осіб), Чернігівської – 125 осіб, Черкаської – 115 осіб та Житомирської – 91 учасник.
 

     Найбільшою популярністю користуються спеціальності факультетів: агробіологічного, гуманітарно-педагогічного, захисту рослин, біотехнологій та екології, а також Навчально-наукового інституту енергетики, автоматики і енергозбереження.

     Відповідно до Порядку прийому на навчання для здобуття вищої освіти у 2022 році, вступники на ОС «Бакалавр» на основі повної загальної середньої освіти братимуть участь у конкурсі за результатами Національного мультипредметного тесту або за результатами ЗНО 2019-2021 рр. та розгляду мотиваційного листа.
     Участь в Олімпіаді взяли 1226 осіб, з них 1028 успішно виконали тестові завдання з навчальних предметів та за результатами тестування отримали іменний Сертифікат учасника Олімпіади НУБіП України.
     Звертаємо увагу, що участь в Олімпіаді враховуватиметься при розгляді та оцінці мотиваційного листа при вступі.
Бажаємо успіхів та підтримуємо на шляху до здобуття обраного фаху!
Все буде Україна!
 
     Для більш детальної інформації звертайтесь за телефонами Приймальної комісії НУБіП України: (044) 258-42-63; 527-83-08, або пишіть нам на електронну адресу [email protected]
 

    

Набір на навчання (синій)_2015Захисти дисертаційРегіональні навчальні заклади (синій)

Натисніть «Подобається», щоб читати
новини НУБіП України в Facebook